Reni szerintetek nem önző? (lent)
Szegény Reni, feljön Párizsból Gyakorikérdésekezni egy kicsit és majd ezt látja:D
Amúgy szerintem is önző
amikor virag megtudja hogy a sulija szhelyen van akkor teljesen kiborul es reni is.ez igy onzon hangzik de olvasd el a folytatast! megprobalja nem kimutatni mennyire kiborult hogy megnyugtassa viragot! am szerintem reni nem gondolta at hogy viragnak ez az egyetlen lehetosege van hogy viszonylag jo fosuliba menjen. mert amikor vegig gondolta akkor mar tamogatta. amugy tenyleg onzo es egy csomoszor tenyleg csak kreal maganak egy csomo problemat,hogy mindenki sajnalja segitse.....amugy en szeretem a konyvet es amikor olvasom nem gondolok ilyenekre mert ezt igy nagyon tudjuk kritizalni de belul mi is ilyenek vagyunk. ha a legjobb baratnonk messze menne tolunk tovabb tanulni kiakadnank nem akarnank hogy elmenjen,ha osztondijat kapnank parizsba valoszinuleg nagyon orulnenk neki es ha ez maskep is lenne ,vagyis nem orulnenk aztan kiderulne hogy a pasink is jon akkor mi is ugralnank oromunkben hogy juhuuuuu mennyun, mar!
ennyi....
Reni egyépként tényleg kicsit önző...
Viszont az előttem lévőnek igaza van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!