A Szent Johanna Gimi 8. részében a Valentin-Héten mit írhatott Reni Ricsi kitűzőjére?
Figyelt kérdés
Konkrétumot nem ír, csak hogy azok értik, akik jelen voltak.(Ha jól emlékszem: Virág, Reni, Kinga, Ricsi, Dave, Cortez)
Ti mire tippeltek?
2013. máj. 20. 10:14
1/41 anonim válasza:
szerintem valami olyasmit, hogy Köszönöm, de a Kalauzból kiderül (:
2/41 anonim válasza:
Abban sem derül ki :( Ezt LL direkt elmondta.
3/41 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A kalauzban sem derül ki? :OO Ne már!! Én egész éjjel azon agyaltam, hogy mi lehet(most olavsom a nyolcadik részt). Tuti valami esemény, mert azt írja, hogy azok értik, akik jelen voltak. Nem tudok rájönni, olyan idegesítő!!
2013. máj. 20. 14:15
4/41 anonim válasza:
Azt írta hogy amit ráirt annál ott volt Virág Reni Kinga Ricsi Dave és Cortez. Szóval nemtudom. Talán valamelyik fontosabb esemény. LL szerint simán kitalálható..De én nem jövök rá :((
5/41 anonim válasza:
Nekem először szept.8. ugrott be deh át az Cortezhez köti. Vááá. Nem igaz ezt nem mondják el!:(
6/41 A kérdező kommentje:
Én is eseményre gondolok, de nem lehet szept. 8, mert az miért lenne Ricsiéknek emlékezetes? Osztálykirándulás? Szent Johannás buli? Ajj nem tudom!! Ha van tippetek, írjatok!! :)
2013. máj. 20. 15:38
7/41 anonim válasza:
a 10.es osztálykirándulásról talán valami? Szerintem valamikor az 5. rész előtt mert Macu még akkor ezekszerint nem volt velük:)
8/41 A kérdező kommentje:
De Zsoltit, meg a rockereket sem sorolja fel, pedig ők mindig is az osztály részei voltak. Valami olyan kell, ahol csak hat személy volt... De olyan meg nincs, mert mindenhol együtt van az osztály, vagy ha nem is, akkor ebben a "felállásban"(Kinga, Virág, Reni, Dave, Ricsi, Cortez)nem mentek úgy el sehova, ami emlékezetes lenne.
2013. máj. 20. 16:06
9/41 anonim válasza:
Hmm..Nem lehet hogy a 3 párossal kapcsolatban valami? ( mármint Reni-Cortez, Virág-Ricsi, Kinga-Dave)
10/41 A kérdező kommentje:
Jaja, én is gondoltam arra... csak az nem esemény.. de végülis lehet. :)
2013. máj. 20. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!