A Szent Johanna Gimi 8. részében a Valentin-Héten mit írhatott Reni Ricsi kitűzőjére?
Figyelt kérdés
Konkrétumot nem ír, csak hogy azok értik, akik jelen voltak.(Ha jól emlékszem: Virág, Reni, Kinga, Ricsi, Dave, Cortez)
Ti mire tippeltek?
2013. máj. 20. 10:14
21/41 anonim válasza:
tegnap mondta LL ustream-en, hogy direkt meghagyta titoknak =)
22/41 anonim válasza:
nem lehet hogy azt hogy You belong with me? SPOILER! mert ugye Ricsi nevezte be renit és akkor ezt énekelte..
23/41 anonim válasza:
De Zsoltit is említi a könyben!? :/
24/41 anonim válasza:
azt mondta a Reni hogy nem csöpögős szval nem hiányozni fogsz vagy valami ilyesmi meg ház azt mért ne láthatták volna mások? merthogy ricsi direkt eltakarja a kitűzőt hogy mások ne lássák mert ez csak rájuk tartozik
26/41 anonim válasza:
amikor a 6-ban vagy a 7-ben elmentek az asokkal a buliba akkor voltak ők így együtt nem lehet hogy ahhoz az estéhes kapcsolatos dolog?
27/41 anonim válasza:
De nem az volt a könyvben, hogy reni csöpögőset írt és, hogy csak Virág, Cortez, Zsolti, Dave, Kinga, Ricsi és reni érti?
29/41 A kérdező kommentje:
Na hat en most jottem ra hogy nem ugy erti h annak az emlitett hat szemelynek koze van a kituzore irt uzenethez hanem h akkor amikor reni irta es odaadta ricsinek akkor az a hat szemely(cortez, kinga, dave, virag,ricsi,reni)latta h mi van rairva a kituzore de egyebkent nem felteen van kozuk hozza. Valaki irta itt h bizti azt irta h 'regina' de eg azert nem lehet mert ezt a ricsi irta reninek. A you belong with me meg azert nem lehetett mert amikor volt ez a valentin het akkor reni meg nem is tudta h ricsi nevezte be ot a karaokera. Am tudom h regi kerdes de johetnek meg tippek. Ui. Bocsi a sok hibaert meg ekezethianyert cs telorol vagyok.
2014. jan. 12. 23:33
30/41 anonim válasza:
Szia!
Én is kicsit későn válaszolok, és sajnos én sem tudom megmondani, hogy Reni mit írt Ricsi kitűzőjére, mert ezt tényleg sehol nem mondták/írták, Laura nem is akarta. Az biztos, hogy többet annál, hogy "hiányozni fogsz", meg "legjobb barátok vagyunk", mert különben Ricsi nem rejtette volna el. Tuti valami személyeset, sőt én már arra is gondoltam, hogy valamit a rajzórákkal és feladatokkal kapcsolatban, bár nem valószínű. Még felmerült bennem a kémiás-sztori is, hiszen Reni miatt érettségizik abból, talán kis Einstein-t, vagy hasonlót írt, de tényleg nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!