Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna Gimi 8....

A Szent Johanna Gimi 8. részében a Valentin-Héten mit írhatott Reni Ricsi kitűzőjére?

Figyelt kérdés

Konkrétumot nem ír, csak hogy azok értik, akik jelen voltak.(Ha jól emlékszem: Virág, Reni, Kinga, Ricsi, Dave, Cortez)

Ti mire tippeltek?

2013. máj. 20. 10:14
1 2 3 4 5
 11/41 anonim válasza:
Én is sokat gondolkoztam rajta a barátnőimmel. Kár, hogy nem lesz benne a kalauzban. Ez megőrjít.:/ Lehet, hogy tényleg valami a 10.-es osztálykirándulással kapcsolatban, de ott komolyan ott volt mindenki. Ha meg a párokat vesszük, lehet, hogy valami szó, ami így összefoglalja őket, vagy nem tudom. Ez így kicsit hülyeségnek hangozhatott, de lehetséges. Még tipp?
2013. máj. 20. 18:00
 12/41 anonim válasza:
100%
szerintem ahhoz a szilveszterhez lehet köze, amikor C megcsókolja Renit. :)
2013. máj. 21. 19:45
 13/41 A kérdező kommentje:
De ott nem volt se Kinga, se Dave...sőtt Virág sem. Meg szerintem az Ricsinek nem olyan emlékezetes, mint nekik. :)
2013. máj. 21. 20:20
 14/41 anonim ***** válasza:
lehet,hogy ez nagyon nagy hülyeség, de amikor azt hogy kémia órán Ricsi játszott, Reni meg egy pappirra irta, hogy virággal legyen normális és onnantól tudja Reni is hogy összejöttek.. lehet ,hogy ez de nem tudom
2013. máj. 28. 09:07
 15/41 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy amikor elmentek diszkóba? :)
2013. máj. 29. 17:42
 16/41 anonim ***** válasza:
De annál ott volt Macu is:(
2013. máj. 29. 23:01
 17/41 anonim ***** válasza:
Szerintem nem esemény volt, hanem amikor azt írja hogy csak azokra tartozik és csak azok tudják akik ott voltak akkor arra gondol h mikor odaadta neki a kitűzőt akkor kik voltak bent a teremben. Szerintem valami olyasmit hogy hiányozni fog neki v vmi ilyesmi.
2013. máj. 30. 17:03
 18/41 anonim ***** válasza:
Szerintem is valami olyat írhatott mint pl.: nagyon jó barátom vagy,vagy hiányozni fogsz vagy valami ilyesmi szerintem,de erre én is nagyon kíváncsi lennék.
2013. máj. 30. 19:43
 19/41 anonim ***** válasza:
Szerintem meg azt hogy te vagy a legjobb barátom..Ilyesmi:)
2013. máj. 30. 21:53
 20/41 anonim ***** válasza:

SPOILER!

én először arra gondoltam, hogy Regina:)

De az is lehet, hogy a karaoke esttel kapcsolatban írt, mert az utolsó kiránduláson (vagy mikor) akkor is lesz szó róla:) és ott kiderül, hogy ő jelentkezett Reni nevében

2013. júl. 10. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!