Ezek nem jók, a Reginát a Ricsi írta, a Renkai eset meg még meg sem történt akkor
2014. jún. 17. 13:29
34/41 anonim válasza:
szerintem azt amivel az első részben szivatta hogy Reginaként irta alá
2015. dec. 20. 19:34
35/41 anonim válasza:
Sziasztok!
Elég későn válaszolok, remélem azért valaki még olvassa. :D
Szóval én tegnap olvastam el ezt a részt, elég friss élményem van róla (másodjára olvasom ki az egész sorozatot, első alkalommal nem tudom, fel sem tűnt ez a "kis" részlet) de én arra tudok következtetni hogy Reni valami olyat írt ami Cortezzel kapcsolatos. Talán azt h 'Köszi hogy segítettél C-vel összejönni' vagy 'Mindent köszönök C-vel kapcsolatban (is)' stb.. lehet hülyeség de én abból következtetek amit Kinga mondott utána Reninek, hogy 'Gyengék az idegei, állandóan bőg!' ezt gondolom arra a két és fél évre értette, meg ugye Ricsit is kicsit meghatja ez az egész és amit Laura írt hogy senki másra nem tartozik, ezért rejti el. Nem titok de azért mégsem mutogatja mert Renivel egy közös "emlékük" :)
2016. júl. 22. 13:59
36/41 anonim válasza:
Régi kérdés, új válasz
Én arra tippelek, mivel Reni miatt kell Ricsinek kémiából érettségizni, hogy H2Opók
Ha jól emlék
2017. jan. 15. 17:10
37/41 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, akkor olyan pólót kapott Zsoltitól
(Utolsó vagyok, véletlenül küldtem :D)
2017. jan. 15. 17:11
38/41 anonim válasza:
Szerintem azt amikor Reni Virággal ès Doriánnal ment koncertre ès amikor Cortez megcsókolta ès pont jött Ricsi
2017. márc. 10. 18:54
39/41 anonim válasza:
Bocsanat,regi kerdes de szerintem nem szilveszterrel kapcsolatos,mert az mindenkinek rossz élmény es senki nem beszél róla es nem hozzák fel,en olyanra gondolok hogy”koszonok mindent” vagy hasonlók.
2018. máj. 17. 21:09
40/41 anonim válasza:
De végül ra jottem,egyszer Kinga szoba hozza hogy heten magok szóval,hogy Dave,Ricsi,cortez,Reni,Virág,Kinga és Zsoli szóval valami olyat hogy a 7LB és eltakarta mert a többiek meg látják esetleg kérdezik h ez mi és nem akar magyarázkodni a többiek előtt ne h rosszul essen nekik meg picit nyálas is,én erre gondoltam és mi vel csak ok voltak ott Reni innen következtetve ezt írja a kituzore,szerintem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!