Twilight?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 18:02
41/50 anonim válasza:
egyetértek az előzökkel ..Rohadtul unom már , még a csapból is ez folyik ....azt meg főképpp hogy 13-14 éves kis csajok ugrálnak hogy jajj edward milyen helyes..haggyuk már..visszataszító
42/50 anonim válasza:
Utálom,de nagyon...a csapból is ez folyik mikor semmi jó nincs benne,szar az egész.A sikere is csak abban van hogy Robert Pattinson a főszereplő,és a csajok meg ájuldoznak tőle. Én személy szerint hányok tőle,pedig 13 éves vagyok.
44/50 anonim válasza:
Én imádom, de ha nem olvasod el a könyvet akkor nem érted a poénokat,remélem a midnight sun is késsz lesz hamarosan.Egyébként justine Biebier folyik mindenhonnan.Pfuj.
45/50 anonim válasza:
Jah és még valami aki úgy gondol Rober Pattinsonra hogy ronda meg minden az csak azért van mert úgy néznek rá mint egy vámpír (sztem ígyis úgyis helyes).És Harry Potter is ugyan ez a tészta.Tök jóó imádom őket.
46/50 anonim válasza:
csak azokat az arcokat nem értem akik ide nyomatják hogy utálják, hánynak tőle, bla bla. Nyilván mindenkinek van 1 egyéni ízlése, de akkor meg MI A F**SZÉRT KLIKKELT RÁ?!?!?!
47/50 anonim válasza:
Utolsó : azért, mert ez nem egy rajongói fórum.
Annyi volt a kérdés Twilight? Erre mindenki leírhatja a véleményét.
Az enyém speciel az, hogy maga az alaptörténet nem rossz, de az írónő nagyon rosszul írta meg.A csillogó vámpírok meg már csak hab a tortán.
48/50 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik mind a négy rész könyvben. Imádom! Mindegyiket elolvastam már ötször-hatszor és nem lehet letenni! Megható, humoros, romantikus, fantasztikus stb. stb. stb.
A filmből az első rész tényleg nem lett valami jó. A második és a harmadik tarolt, és várjuk a negyediket!
49/50 anonim válasza:
Imádom!!! könyv és fil és minden ezzel kapcsolatod dolog! Twilight forever!!!;)
50/50 anonim válasza:
Azt bírom,amikor a 13 éves tvájlájt fanok elkezdik fikázni a Harry Potter-t,hogy az milyen gagyi,hasonlók.Olyankor írnák pár cifra dolgot,de inkább hagyom,kár felidegesíteni ezeken magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!