Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Twilight?

Twilight?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 18:02
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

"Elolvassák a sok rakás szart, de nyelvtan órán nem figyelnek."

1. Szerintem a Twilight egyátalán nem tartozik bele egy "rakás szar" kategóriába. Én nagyon szeretem, de ez mindenkinek a saját véleménye.

2. Én ismerek olyan aki szereti a Twilight-ot és kitűnő tanuló.

Magyarul: Az Alkonyat és a "szar" könyvek nem függenek össze a nyelvtan órai figyelemmel.

2010. jún. 29. 16:50
 32/50 anonim válasza:
26%

Unoka nővérem töltötte le a filmet.. megnéztem nagyon tetszett:) Mikor az Új Hold is megjelent filmben a premieren már ott tolongtam:D Karácsonyra megkaptam az Új Hold-at könyvben (igaz hogy az Alkonyat-ot nem olvastam) és bele is szerettem:) Azóta átrágtam magam az Eclipsen és pont ma kaptam meg a Breaking Down-t amibe nemsoká belekezdek.

"A Twilight Saga, a könyvek legjobb ragadozója, mindenhol, mindenkit áldozatává tesz"

2010. júl. 4. 21:22
 33/50 anonim ***** válasza:
26%

Hát ez az idézet nagyon tetszik! És milyen igaz! :)

Ha teheted olvas el az Alkonyatot is! Szerintem az is nagyon jó! :) (L)

2010. júl. 7. 17:57
 34/50 anonim ***** válasza:
Én is hallottam már mindenfélét a Twilight-sorozatról, emiatt kíváncsi is lettem: miért van ennyire oda a fél világ a Twilight-sztoriért, mit tud ez a könyv, hogy ennyien veszik és olvassák? Fogtam magam, kölcsön kértem az Alkonyatot és be kell vallanom: két nap alatt kiolvastam és rohantam a folytatásért, mert egyszerűen magával ragadott a könyv. Fordulatos, igényes, jól megírt könyv. Kíváncsi vagyok a filmre is, de majd csak ha végeztem a könyvekkel. Nem akarok illúzióromboló lenni. Tanultam már a Harry Potter filmekből, így nem várok a könyvhöz hasonló filmet, de remélem, az is hasonlóan jó lesz.
2010. júl. 8. 22:28
 35/50 anonim ***** válasza:
72%

SZ*R

koppintása a true bloodnak

mondta az irónője a twilightnak h a true bloodból meritett ötletet

szóval ennyit erről

2010. júl. 9. 19:56
 36/50 anonim ***** válasza:
74%

twilight?patttisszon??

menjenek a -......-ba xD

2010. júl. 9. 20:31
 37/50 anonim ***** válasza:

de miért hiszi azt mindenki hogy tiniknek találták ki a filmet?? ezt nemértem..-.-"

én nem okoskodok,akinek tetszik annak tetszik,akinek nem nem

akinek meg nem tetszik,miért fikázza?? most nem csak erre az egy filmre gondolok,hanem bármire..nekem ha valami nem tetszik,akkor kikerülöm és nem folyok bele..elvégre nem tetszik..

na csá,remélem érthető volt,és nem sértett senkit..:$

2010. júl. 28. 20:17
 38/50 anonim válasza:
26%

TWILIGHT-UTÁLÓK ÉS FIÚK!:D

Elsősorban nektek írom, amit írok. (L/18) Ti csak azért utáljátok ennyire a filmeket és a könyvet is, mert Edward-kát csajok milliói imádják meg hisztériáznak tőle... (Mellesleg hányok ettől a viselkedéstől.) Be van állítva az egész egy nagy nyálgennynek, meg mit tudom én, minek, és sajnos tényleg elterjed a dolog, mindenki el is hiszi.

Ugyanez volt amúgy a véleményem, sőt én a filmeket sem szeretem. Megjegyzendő: a harmadik rész kifejezetten jó lett az első kettőhöz képest. Szóval amit mondani akarok, hogy A KÖNYV AZ JÓ. A FILMET LEHET HANYAGOLNI, és kizárólag azért, mert a tinicsajok elintézték, hogy már mindenkinek hányingere legyen tőle!!!

Erről ennyit.

2010. júl. 31. 01:27
 39/50 anonim ***** válasza:
64%

A Twilight egy érdekes és tűrhető könyv. Ezt nem azért írom, mert gyűlölöm vagy hasonlók(szeretem a sorozatot), hanem azért, mert a sztori alapjában véve jó lenne, de az írónő nem túl tehetséges. A dolog érdekessége, hogy nekem a legtöbb kifogásolnivalóm a könyv első fejezeteivel van, és (mint tudjuk) a rét jelenetét vetette először a laptopja képernyőjére. Az a bajom vele, hogy mindent tőmondatokban fogalmaz meg, és néha észbe kap, hogy hoppá, kéne valami írói díszítést is írni a könyvbe (a hó-fültisztító pálcika hasonlat pl. ilyen). Meglepően sokat foglalkozik a zoknikkal :)), erre több utalást is találunk. E/3 múlt időben fogalmaz, ez azért lehet, mert a Jane Eyre c. regény volt a könyv alapja, csak azt nem értem, hogy Bella hosszú sorokban leírja az álmát, majd reggelre elfelejti azt. Ez egy E/1-es regényben csak akkor következhet be, ha 1 másodperccel a történtek után íródik. Tehát Bella az éjszaka közepén felébred, gyorsan leírja az álmát, majd visszaalszik. Ezek a hibák, furcsaságok talán azért fordulhattak elő, mert elkapkodta a könyv írását. A többi könyvnél már jóval tapasztaltabb volt... Elnézést, ha ezzel a hosszú okfejtéssel untattam a Kedves Olvasót, de jelenleg én sem haladok a saját könyvemmel, és ha másoknál meglátom a hibát, talán magamnál is meg fogom :)

kösz hogy végigolvastad!

2010. aug. 2. 00:20
 40/50 anonim válasza:
47%

Én utáltam, hogy a csapból is ez folyik ezért nem foglalkoztam vele. Múlt héten a kezembe került a DVD, megnéztem a 2. részét, szombaton meg a moziban a 3.-at. Az elsőt is meg fogom és ki is fogom olvasni.

Sztem érdekes történet, sok emocióval és azért valljuk be mindig is foglalkoztatta az emberiséget, hogy vannak e rajtunk kívül is értelmes gondolkodni bíró vagy nállunk fejlettebb lények. ( UFOk, vámpírok, szellemek). És ez a vámpír-ember kapcsolat is elég izgalmas így nem olyan szürke unalmas 2 tini. Illetve itt a fiú vetélytársa sem egyszerű ember hanem a vámpírok ellensége...egy vérfarkas. Ettől izgalmas a történet. Én megszerettem.

16/L

2010. aug. 3. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!