Twilight?
Undorító, hogy egyesek nem tudják magukat úgy kifejezni, hogy ne provokáljanak, és ne csinálják a fesztivált.
Én olvastam/olvasom, és láttam a filmet is.
Filmből az első rész nem volt nagy szám, olyan mint bármelyik hasonló. Bár a könyv nem is adott sok lehetőséget látványos jelenetekre. Arra ott lesz a New Moon.
A története jó, de olvastam már jobbat is..
Erről a szóról nekem a Twilight Bark (ALkonyi vonyítás) jut eszembe Dodie Smith könyvéből...
Nem olvastam a könyvet, csak az első filmet láttam. Már az elején eldöntöttem, hogy nem fogom szeretni.
Mentségemre, nem bírom a vámpírokat, kivéve Darren Shan. Kicsit zavaró is, hogy mindenhonnan ez folyik, de jobban belegondolva, a Harry Potterrel sem volt máshogy. Csak azt még akkor kezdtem el olvasni, mielőtt nagy rajongótábora lett volna. Talán meg sem nézem a második filmet, miután barátom szóról szóra elmesélte. (Spoilerezetett). A könyveket majd egyszer elolvasom, mind az ötöt. Majd egyszer. Most jók nekem L. M. Alcott regényei is.
Figyelj, én mind a 2 részt láttam (TŰRHETŐ) szerintem a csávó még jó is (mármint szinészetben , )de a csaj teljesen kikészített ,(egy olyan EMÓT ribit mint az még nem láttam, hát rendesen a második (újhold) részében már rossz volt nézni hogy mit művel, összeségében én nagyon nem birom azt a filmet ,de ez az én véleményem (a tesóm 9 évet és az egyész szobája olyan)... Szerintem egyébként az alaptörténet nem olyan rossz, csak néhány színész (Bella nemtudom mi) és a film látványa elrontja....
Ismétlem : EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, mindenkinek más a véleménye
xDDD
amikor nézem
tesómmalmártudjuk fejből
szval a hangot kikapcsolom xDD
(LLL)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!