Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Twilight?

Twilight?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 18:02
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
75%

Undorító, hogy egyesek nem tudják magukat úgy kifejezni, hogy ne provokáljanak, és ne csinálják a fesztivált.

Én olvastam/olvasom, és láttam a filmet is.

Filmből az első rész nem volt nagy szám, olyan mint bármelyik hasonló. Bár a könyv nem is adott sok lehetőséget látványos jelenetekre. Arra ott lesz a New Moon.

A története jó, de olvastam már jobbat is..

2009. okt. 29. 00:22
 12/50 anonim ***** válasza:
60%

Erről a szóról nekem a Twilight Bark (ALkonyi vonyítás) jut eszembe Dodie Smith könyvéből...

Nem olvastam a könyvet, csak az első filmet láttam. Már az elején eldöntöttem, hogy nem fogom szeretni.

Mentségemre, nem bírom a vámpírokat, kivéve Darren Shan. Kicsit zavaró is, hogy mindenhonnan ez folyik, de jobban belegondolva, a Harry Potterrel sem volt máshogy. Csak azt még akkor kezdtem el olvasni, mielőtt nagy rajongótábora lett volna. Talán meg sem nézem a második filmet, miután barátom szóról szóra elmesélte. (Spoilerezetett). A könyveket majd egyszer elolvasom, mind az ötöt. Majd egyszer. Most jók nekem L. M. Alcott regényei is.

2009. dec. 3. 09:17
 13/50 anonim ***** válasza:
57%
Ekkora nyáltengert....12 vagyok,lány is de váltig állítom hogy ez egy nagy rakás sz*r:D:D
2009. dec. 20. 18:29
 14/50 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nagyon jó!
2009. dec. 20. 19:46
 15/50 anonim ***** válasza:
22%
Csodálatos, a New moon pedig szívszaggató (18/L)
2009. dec. 29. 15:29
 16/50 anonim válasza:
20%
a new moon meglehete nezni a neten ?hol_?
2010. jan. 10. 12:41
 17/50 anonim ***** válasza:
65%

Figyelj, én mind a 2 részt láttam (TŰRHETŐ) szerintem a csávó még jó is (mármint szinészetben , )de a csaj teljesen kikészített ,(egy olyan EMÓT ribit mint az még nem láttam, hát rendesen a második (újhold) részében már rossz volt nézni hogy mit művel, összeségében én nagyon nem birom azt a filmet ,de ez az én véleményem (a tesóm 9 évet és az egyész szobája olyan)... Szerintem egyébként az alaptörténet nem olyan rossz, csak néhány színész (Bella nemtudom mi) és a film látványa elrontja....

Ismétlem : EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, mindenkinek más a véleménye

2010. jan. 11. 15:30
 18/50 anonim ***** válasza:
31%
Első válaszolóval értek egyet, ugynígy vagyok vele én is és mindenkit halálra idegesítek XD :)XD :)XD :)
2010. febr. 2. 13:21
 19/50 anonim ***** válasza:
44%
Jó film, bár láttunk már jobbat.
2010. febr. 7. 22:45
 20/50 anonim ***** válasza:
12%

xDDD

amikor nézem

tesómmalmártudjuk fejből

szval a hangot kikapcsolom xDD

(LLL)

2010. márc. 9. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!