Twilight?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 18:02
1/50 anonim válasza:
Annnyira imádoom:) Már láttam vagy 100szor, és kívülről fújom a szöveget :D
2/50 anonim válasza:
Utálom, már elegem van ebből az egész mániából.
3/50 anonim válasza:
Nem láttam, nem olvastam, majd egyszer talán.
4/50 anonim válasza:
utálom, mindenhonnan ez folyik, már hányok tőle :)
5/50 anonim válasza:
Hát én tényleg imádom a twilight könyveket,mert sztem több van a sorok között írva mint magukban a sorokban... Ezért nem csak azoknak ájánlom akik, romantikus alkatok,mert én sem vaygok az. De még is,ha némi enrgiát fordírunk a történetbe és beleássuk magunkat akkor egyszerüen fergeteges!!!!
6/50 anonim válasza:
Én személy szerint csak a filmet láttam,de abszolút nem ragadott magával,mint sokmindenkit!:P Szerintem semmi olyan hűdenagy nincs a történetben,mondhatni klisés.És aztmeg végképp nem értem,hogy lehet Robert Pattinson-t hűdenagyonszexipasinak nevezni,engem eléggé taszít,nem nagyon az esetem...X3 De ezért ne kövezzen meg senki...:P
7/50 anonim válasza:
Utálom!
A filmet főleg. A sok kis 13 éves ezért a nyálas valamiért rajong. Tényleg mindenhonnan ezt hallani sajnos.
A könyvből elolvastam 4 oldalt kb. és elkezdtem röhögni.
8/50 anonim válasza:
Hűha... hallod ez komoly teljesítmény!! 4 oldal :D
Én olvastam a könyvet is és láttam a filmet is. Nekem a könyv jobban tetszik, de a filmmel sincs problémám.
9/50 anonim válasza:
Igen 4 oldal mert röhögni lehet csak rajta :D Egyszerűen nevetséges a film és a könyv is. Erőltetett szar az egész.
10/50 anonim válasza:
Mindenhonnan ez folyik, már az agyamra megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!