Mindenki ezt kürtőlte a suliba és felfigyeltem rá ellöször meg néztem és nagyon el nyerte tetszésemet ezért el is olvastam!már a New Mond ba is belekeztem nekem nagyon bejön IMÁDOM és ami aszt illeti a Robert télleg nem egy szexi 17 éves pasi de maga Edward tejjesen más a külseje apszolút egy 17-18 éveséhez hasonlít
2010. márc. 18. 19:31
22/50 anonim válasza:
Imádom a könyvet is és a filmet is. A Twilight hatására kezdtem el írni történeteket, amik eléggé sikeresek is.
2010. márc. 18. 20:50
23/50 anonim válasza:
Mivel most mindenhonnan ez folyik, úgy döntöttem, még pár évig nem foglalkozom vele, csak ha már elmúlt a nagy lángolás. Azonban megnézették velem az első részt, nem is volt annyira rossz, mint amennyire tiltakoztam. Egyszer talán majd a könyveket is el fogom olvasni.
2010. márc. 19. 07:32
24/50 anonim válasza:
Szerintem a könyv sokkal jobb, mint a film.
De annak, aki nem szereti a megható vagy az érzelmes történeteket, jó hogy szar.
Nekem tetszik.
( Aki meg fikázza a történetet, az írjon jobbat. Nem kötelező se megnézni, se elolvasni.)
2010. márc. 27. 23:56
25/50 anonim válasza:
20:50 ezzel énis UGYANÍGY vagyok :D:D
akit érdekelneka fanficjeim az írjon privát üzenetet :D
2010. ápr. 6. 19:05
26/50 anonim válasza:
03.27 teljesen egyetértek a zárójeles résszel.Ha valaki nem szereti nem kell vele foglalkozni. Én nagyon szeretem, és nem Robert Pattinson vagy Taylor Lautner ,hanem a történet miatt.
2010. ápr. 30. 21:53
27/50 anonim válasza:
"Mindenki ezt kürtŐlte a suliba(N?) és felfigyeltem rá el(l??)Öször meg (?)néztem és nagyon el (?) nyerte tetszésemet ezért el is olvastam!már a New Mond ba (???)is beleke(z??)tem nekem nagyon bejön IMÁDOM és ami aszt(!!) illeti a Robert télleg nem egy szexi 17 éves pasi de maga Edward tejjesen (?!) más a külseje apszolút (aPszolút?) egy 17-18 éveséhez hasonlít"
Elolvassák a sok rakás szart, de nyelvtan órán nem figyelnek. Nem tudom, miért nem a Pál utcai fiúk, vagy a Kőszívű ember fiai folyik a csapban...Unom az egészet, a média felkapta, ennyi...
2010. máj. 15. 14:59
28/50 anonim válasza:
Hát én először fel sem figyeltem rá!egy év után néztem meg a filmet egy rokonom unszolására, aki előre felhivta a figyelmem h semmi a könyvhöz képest!majd eltelt megint egy év és a második részét meg se néztem...de nemrég egyszer csak ugy éreztem -amint megint megnéztem a film első részét- hogy ki kell olvasnom, és ezután 1 hét alatt mind a 4 részt kiovastam esténként munka után - ebböl kiderül h nem unatkozó tini vagyok :) - és egyszerüen annyira jó volt hogy nagyon!!!!!és imádom már én is , meg tudom érteni, hogy csak az szereti igazán aki olvasta!!!azóta is velük álmodom éjjel:$ mostmár várom azért a filmet is a harmadik részböl. röviden : olvasd el és érezni fogod!!!:)
2010. jún. 8. 22:18
29/50 anonim válasza:
Az elmondások alapján meg se néztem, valamelyik nap a barátnőm elkezdett unszolni h tök jó film én vettem a fáradtságot és megnéztem. Aztán másnap a második részt. annyira meghatott h még sirtam is mikor edward elhagyta bellát, de ez mindenkinek a lelkén múlik, ki milyen érzékeny. IMÁDOM
2010. jún. 28. 21:10
30/50 anonim válasza:
Én is nagyon imádom :) Nekem is a baráznőm ajánlotta. Amikor először hlottam róla azt gondoltam: Vámpírok? Nah ez irtó nagy baromság lehet! Aztán elolvastam a könyveket, majd megnéztem a filmeket. Azóta ez a kedvenc történetem! :)
Én is elkönnyeztem magam amikor Edward elhagyta Bellát. Az nagyon megható volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!