Mondanátok olyan lényeket, dolgokat, amik egy fantasy városban megjelenhetnek?
Mheon city, a túlvilágon egy város, ami a menny és a pokol között van. Mivel maga a város csak a történet közepén jelenik meg, még mindig csak tervezgetek. (addig a főszereplő egy 2300 négyzetméteres épületen belül meg a földön éldegél)
Eddig amik vannak:
beszélő oszlopok,
élő kocsik,
téglában lakó férgek, akik maguk is téglát gyártanak
démonok, angyalok, szörnyek, mágusok, lélekhordozók
Beszélő jelzőlámpák
mindenféle és fajtájú ház

Először is ne hallgass arra, hogy komolytalan lenne a könyved beszélő oszlopokkal...nekem tetszik:)
Újabb ötletek: (Én is írok, szóval becsüld meg, mert voltaképpen átadom a saját ötleteimet...)
-Szellemházak
-Egy város, amit természetfeletti lények, erők irányítják a fejlődését, az építését, a bűnt és bűnüldözést..stb..
-a metróban utazva bizonyos emberek eljuthatnak a város tudatalattijába, úgymond visszaélhetik a város emlékeit, a történetét.. és akkor már lehetnek emlékekből táplálkozó lények-avagy lepukkadt narkósok, a történelmet őrző lények, titkos társaságok..stb.
-Két város, az egyik gazdag, a másik lepukkadt. A gazdag városban élők a lelküket vagy a hasonmásukat(van egy ilyen lény is, a neten keres utána) a másik városban föláldozzák egy nyomorúságos életre, hogy ők boldogan éljenek...
Kezdj velük, amit akarsz, az összest most találtam ki, szóval nem fosztasz meg életem könyvétől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!