Mondanátok olyan lényeket, dolgokat, amik egy fantasy városban megjelenhetnek?
Mheon city, a túlvilágon egy város, ami a menny és a pokol között van. Mivel maga a város csak a történet közepén jelenik meg, még mindig csak tervezgetek. (addig a főszereplő egy 2300 négyzetméteres épületen belül meg a földön éldegél)
Eddig amik vannak:
beszélő oszlopok,
élő kocsik,
téglában lakó férgek, akik maguk is téglát gyártanak
démonok, angyalok, szörnyek, mágusok, lélekhordozók
Beszélő jelzőlámpák
mindenféle és fajtájú ház
ha komoly könyvet akarsz, kihagyod a beszélő oszlopokat/jelzőlámpákat. Mondjuk a fiatal korosztály lehet örülne neki, de én 14 évesen kicsit gyerekesnek tartanám :)
-ördögök
-vérfarkasok
-vámpírok
-láttad már azt a filmet hogy A dolog? Nézz utána.. :DD szerintem jó lenne bele
A város maga a történet szempontjából csak egy kis plusz, és szeretnék még ötleteket gyűjteni. Hogy ki mit képzel el "álmai" városában.
A szörnyeket írtam. (A vámpír, farkas, sárkány, kígyó, kutya stb mind az.)
Beszélő állatok az olyan átlagos, bár ad egy kis színt akár. Vagy különféle háziállatok. És akkor lehet szerencsétlen Messengernek is kutyája (Hírhozó Angyal, egy pedáns idióta, de amúgy bírom)
Dementorok meg nem igazán "közösségbe" valók. Bár szellemdémonokra gondoltam, csak aztán elvetettem.
Tényleg. Repülő izék nincsenek is. Köszi.
Ragacs... Miért ne? Lehetne az a busz. Ráragadsz, elvisz valameddig, majd leragadsz róla.
ELFEK!!!!
Baziliszkuszok, EMBEREK , találjk ki valamit, úgy egyedibb lesz a könyved!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!