Milyen könyvet ajánlanátok egy 12-15 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Szeretem a csajos könyveket,de szeretem az ijesztőbb könyveket is.A régebbi könyveket nem annyira szeretem,de ha van valami kihagyhatatlan azt nyugodtan írjátok!:)
Előre is köszönöm!
2013. márc. 27. 18:21
2/7 anonim válasza:
Régebbi, de kihagyhatatlan, 12 éves koromban legalább ötször elolvastam egymás után Jules Vernétől a Kétévi vakációt. Egy csapat fiú (10 és 15 év közöttiek) egy hajóbaleset következtében egy lakatlan szigetre kerülnek, ahol két évet töltenek. A könyv ezt a két évet mutatja be, hogy hogyan élnek, hogyan próbálnak boldogulni.
4/7 anonim válasza:
Kerstin Gier: Rubinvörös (utána a Zafírkék és a Smaragdzöld a folytatása)
Becca Fitzpatrick: Csitt Csitt! (utána Crescendo és Silence)
Alyson Noel: Lúzerek és bálkirálynők
És a Szent Johanna Gimi, de azt már mondták előttem! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a Szent Johanna gimit olvastam,a többinek meg utána nézek:)
2013. márc. 28. 15:12
6/7 anonim válasza:
Ijesztőbb, izgalmas és régi (de kihagyhatatlan)
Én nem vagyok oda Agatha Christiért, de ezt az egy könyvét egyszerűen nem tudtam letenni 14 éves koromban. Addig ébren maradtam amíg ki nem olvastam.
Szerintem tutira neked is tetszeni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!