Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok...

Milyen könyvet ajánlanátok egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Most lesz a szülinapja, és kikötötte, hogy ő könyvet szeretne, ha lehetne többet. Imád olvasni, ez már régóta így van. Érett lány, néha jobb gondolkodása van mint nekem. Szóval jöhetnek szerelmes könyvek, fantasyk meg minden izgalmasak!
2013. febr. 25. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Szent Johanna Gimi,Meg Cabot könyvek :)
2013. febr. 25. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Éhezők viadala, Millenium trilógia, mondjuk ez utóbbi csak erősebb idegzetűeknek, szerintem. :)
2013. febr. 25. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Tolkien: Gyűrűk Ura vagy Hobbit 14L én ezeket olvasom szivesen
2013. febr. 25. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Simone Elkeles - Tökéletes kémia

Cassandra Clare - Csontváros

2013. febr. 25. 22:28
 5/7 anonim válasza:
Hello én is 14 éves vagyok.Szerintem ezeknek nagyon örülne:Gyönyörű sorscsapás,Szent Johanna Gimi sorozat,Forgotten-úgyis elfelejtem,A cimmeria titka...Ezekben mind van szerelmes sztori és véleményem szerint letehetetlen könyvek!Mindegyiket imádtam!De ha egy kicsit komolyabb könyvek iránt érdeklődik akkor Abigél,Egymás szemében(Szilvásy Lajos írta,két tizenhét évesről szól,naplószerűen ír egyszer a lány szemszögéből,utána a fiú szemszögéből).Ezeket ajánlanám,nagyon jó könyvek:)
2013. febr. 26. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Rejtő: A szőke ciklon, A tizennégy karátos autó, Piszkos Fred, a Kapitány, A három testőr Afrikában
2013. febr. 26. 10:57
 7/7 anonim válasza:
Kerstin Gier időtlen szerelem trilógia
2013. márc. 2. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!