Rátok melyik könyv volt nagy hatással és/vagy mit
ajánlanátok egy általános iskolás lánynak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 14:29
1/8 anonim válasza:
Hát... attól függ, hogy eddig milyen könyveket olvastál és hogy hanyadikos vagy. De rám nagy hatással volt a Szent Johanna Gimi, Meg Cabot - Mediátor, és Jenny Caroll (Meg Cabot) - Hívószám 1-800 és most olvasom Meg Cabottól az egy igazi amerikai lányt és ez is nagyon tetszik.
2013. márc. 1. 14:54
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. 6.-os vagyok, és Szent Johanna Gimi fan. :D
2013. márc. 1. 14:57
3/8 anonim válasza:
Szia DJF!
SZJG fan?
Akkor javaslom, ismerj meg más típusú könyveket is. Ne Meg Cabottal és a hasonlókkal folytasd, kezdj új vizekre evezni. Indiánkönyvek, anne shirley, vagy a jelenleg divatos ya posztapokaliptikusai vagy az eragon - valami, ami kicsit kiránt az SZJG alól, és javaslom a magyar íróktól (kortárs és régiek) se riadj vissza. (Krónikus a Szent Johanna Gimi, ismerem én is :D)
Puszi: A. Wry
2013. márc. 1. 15:22
4/8 anonim válasza:
Én is imádtam a mediátort, meg Meg Cabot többi könyvét is kábé 15 éves koromig, és Jacqueline Wilson-okat olvastam 11-13 évesen.
2013. márc. 1. 16:15
5/8 anonim válasza:
Én még abban az időben voltam hatodikos, amikor nem létezett SZJG, de még Harry Potter sem. Mégis felnőttem valahogy, és mi tagadás, egész jól sikerült felnőtt vált belőlem.
Köszönhetően Verne Kétévi vakációjának és Rejtő Jenőnek. Amikor annyi idős voltam, mit te most, le se tudtam tenni ezeket a könyveket. A világukban éltem. Azt ajánlom, próbálkozz meg velük te is. Ha nem teszed, nem tudod, miről maradsz le. :)
2013. márc. 1. 16:57
6/8 anonim válasza:
Én Kerstin Gier Időtlen szerelem c. trilógiáját tudnám ajánlani. Ezenkívül lehet, hogy tetszeni fog Andrew Clements Ami láthatatlan c. könyve. :)
2013. márc. 1. 19:59
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm.
szerintetek érdemes megpróbálnom
-Gárdonyi: A láthatatlan ember
- Móra:Aranykopórsót
már most, agy még várjak vele?
2013. márc. 2. 11:28
8/8 anonim válasza:
Az Aranyember alapműveltség, de nem túl szórakoztató. Én legalábbis nem élveztem, de azért természetesen elolvastam. Mindenképpen ajánlom, hogy egyszer olvasd el, de arra készülj fel, hogy nem az a fajta könyv, amelyet le sem tudsz tenni, és amelyet még a vécén is olvasol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!