Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna Gimit akik...

Szent Johanna Gimit akik olvassták: Te járnál járnál Cortezzal? Ha igen miért, ha nem miért?

Figyelt kérdés
Csak úgy érdekel, és létszi ne írjatok olyan választ, hogy Cortez csak egy kitalált szereplő és ez meg egy rossz Kérdés!

2013. márc. 5. 22:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Az hogy kedves, tud gitározni és gördeszkázni, sok nyelven beszél, megvédi Renit, még nem indok. Én NEM járnék vele, mert nem bírnám ki, hogy úgy néznek rám, mint a véres rongyra, meg semmi közös témánk nem lenne. Ilyen amúgy sem létezik (láttam, hogy kiírtad, de muszáj beleírnom). Ráadásul, nem az a lényeg, hogy húapámdemenő és milyenhelyesmegőrülök legyen valaki. Ha valaki nem kifejezetten ronda, de kedves velem és szeret, akkor én azzal is járnék. Nem kell egy ilyen mű-álom pasi.
2013. júl. 30. 18:17
 32/34 Luckof ***** válasza:

Ez kérdés?! Persze,hogy járnék Cortezzel.:)

1.Törődik Renivel,kedves,figyelmes

2.Menő,csomó mindenben jó

3.Egyszerűen azért,mert ő Cortez♥

2013. aug. 16. 20:45
 33/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Válaszokat! :)
2014. aug. 17. 20:41
 34/34 anonim ***** válasza:
én is járnék vele.<3 manapság baromi ritka az olyan rendes barát (és továbbgondolva úgy, mint ahogy eddig voltak)és valószínű, h férj, mint amilyennek Cortezt ismerhettük meg sztem.
2014. okt. 5. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!