Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna Gimit akik...

Szent Johanna Gimit akik olvassták: Te járnál járnál Cortezzal? Ha igen miért, ha nem miért?

Figyelt kérdés
Csak úgy érdekel, és létszi ne írjatok olyan választ, hogy Cortez csak egy kitalált szereplő és ez meg egy rossz Kérdés!

2013. márc. 5. 22:13
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Oké, azért szeretném mondani a lányoknak, akik azt írták, hogy azért járnának Cortezzel, mert gördeszkázik-gitározik. Ha szabad megjegyeznem, ismerek olyan srácot, aki mindkét tevékenységet űzi, mégsem akarnék járni vele. Nem ettől függ, higgyétek el :D
2013. márc. 15. 17:16
 22/34 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem, aki azt írja, hogy nem, mert nagyképű, nem lehet vele normálisan beszélgetni, meg csak jajdecuki, meg jajdehelyes az:

1, nem olvasta a 6, 7, 8-at

2, szaerintem nincs igaza.

Egyébként én járnék vele, mert jófej, kedves, megértő, stb., és persze nagyon helyes. :D

2013. márc. 16. 17:01
 23/34 anonim ***** válasza:
Én a 8-ast még nem olvastam, a hetessel bezárólag viszont mindet. És nem győzött meg. Én az őszinteség híve vagyok, utálom,ha valakivel nem lehet mindent megbeszélni,és csak titkolózik,mint egy idióta. Ettől nem lesz menőbb... Csak eléri azt, hogy kiábrándulok belőle,mert nem érzem a bizalmat.
2013. márc. 17. 12:59
 24/34 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D Hozzászolnék annyiban az elöttem lévő válaszolónak, hogy Cortez amióta járnak, mikor titkolózott Reninek, És mikor hazudott????????? Mert a SzJG 8. részénél tartok (244 o.) De nem találtam olyan szöveget. Lehet, hogy igazad van, de azért kérdezem! (nem akarok vitát):)
2013. márc. 17. 18:13
 25/34 anonim ***** válasza:

Az osztályomban minden lány Cortezről álmodozik,és én is.

Mert:

-kedves

-megértő

-törődő

-sok nyelven beszél és tud gördeszkázni meg gitározni is

-mindig megvédené Renit

-helyes

-minden megvan benne,ami kell

Bár én még nem olvastam a 8.részét.

2013. márc. 17. 18:51
 26/34 anonim ***** válasza:
Nem hazudott. Csak engem zavarna, ha azt sem tudnám,mióta tetszem a srácnak, vagy mióta szeret. Reni egy csomó dologgal nincs tisztában,mert Cortez nem beszél róla. Nem beszél úgy igazán magáról,az érzéseiről, a gondjairól. (Oké,azt hallottam,ez a 8.ban másképp lesz)... Nekem ennél egy kicsit nyitottabb srác kéne...
2013. márc. 18. 12:06
 27/34 anonim válasza:
Én Cortezzel járnék az indokom pedig az hogy helyes meg nagyon cuki meg ha pl:megbántják Renit akkor rögtön megvédi én is ilyen fiút szeretnék de nem hiszem hogy ha van is ilyen fiú akkor rám nézne de a remény mindi megmarad!
2013. márc. 18. 18:52
 28/34 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen járnék vele :) bármit feláldoz Reniért és ez nem csak egy "gimis szerelem". Amúgy azok kik nem járnának Cortezzel annak ajánlom figyelmébe 8/2 217. oldalát :)
2013. márc. 24. 14:20
 29/34 anonim ***** válasza:
Őszintén? Én nem járnék Cortezzel. Egyszerűen nem az esetem. Számomra túl tökéletes. Valószínűleg hosszú távon megunnám ezt az "jófiú" stílust. Egyes részekben pedig kicsit nyálasan viselkedik. Oké, hogy kedves, megértő stb., de valami plusz számomra mégis hiányzik belőle. Egyébként végigolvastam az összes kötetet.
2013. márc. 29. 15:50
 30/34 anonim válasza:
tuti járnék vele menő, cuki, gitározik, több nyelven ebzsél és aranyos. én most olvasom a hatodikat (:
2013. júl. 30. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!