Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna Gimit akik...

Szent Johanna Gimit akik olvassták: Te járnál járnál Cortezzal? Ha igen miért, ha nem miért?

Figyelt kérdés
Csak úgy érdekel, és létszi ne írjatok olyan választ, hogy Cortez csak egy kitalált szereplő és ez meg egy rossz Kérdés!

2013. márc. 5. 22:13
1 2 3 4
 11/34 delfin2000 ***** válasza:

Én nem járnék vele ,mert:

1. Ki nem állhatom akik nem mondják meg mi a bajuk velem

2.Túlságosan is menő,ezért ha járnék vele megváltozna a jellemem rossz irányba

3.Nekem nem megy a távkapcsolat

4. Nagyon függenék tőle

2013. márc. 6. 21:18
 12/34 anonim ***** válasza:
47%
Én nem járnék vele. Engem inkább kiábrándítana, hogy nem tudok vele miről beszélgetni. Ugyanúgy nem lenne vele közös témám, mint ahogy Reninek sincs. Mert valljuk be, ez így van. Nem tudnak együtt még egy filmet sem megnézni,mert tök más az izlésük. Én nem is értem, mi tartja őket össze. Szóval nekem nem kéne!
2013. márc. 7. 15:38
 13/34 anonim ***** válasza:
52%
Nem kéne, mert egy nagyképű bunkónak gondolnám, ha meg ilyen szinten körbeugrálna, akkor egy idő után úgy érezném, hogy megfulladok. Plusz semmiről nem lehet vele beszélgetni, ez is igaz. És lehet, hogy jajdehelyes, meg jajdecuki, de semmi plusz nincs benne. Semmi különlegesség, semmi ami megfoghatna.
2013. márc. 7. 18:27
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem... vagy igen. Attól függ, hogy hogy viselkedne velem. Ha az lenne a szitu, mint Renivel, akkor nem hiszem. Merthogy valamiért kiráz a hideg a gondolattól, hogy én kezdeményezzek egy kapcsolatot egy fiúval. Sőt egyenesen szerelmet valljak neki, ha nem is szándékosan, de szerintem ez a kapcsolat nekem így nem menne, mert elterjedne rólam a hír, hogy szerelmet vallottam a suli legmenőbb pasijának, aki aztán be is adta a derekát nekem... Én csak úgy tudok egy kapcsolatot elképzelni, ha ő kezd közeledni. :)
2013. márc. 8. 19:26
 15/34 A kérdező kommentje:
Okai
2013. márc. 9. 21:32
 16/34 A kérdező kommentje:
'oksi
2013. márc. 9. 21:33
 17/34 anonim válasza:
Ki ne akarna?:DD Mindenért! <3
2013. márc. 10. 16:10
 18/34 anonim ***** válasza:
66%

Én járnék vele:

- Kedves

- Törődik Renivel

- Aranyos

- Helyes

- Gitározik

- Tud gördeszkázni

- Elképesztően laza, nem idegeskedik mindig (mint Reni)

- Menő (ez nem azt jelenti, hogy nekem csak az a lényeg, hogy menő-e vagy nem)

- meg úgy igazából mindent szeretek benne... :) 

I  Cortez 4ever!!!

2013. márc. 11. 18:52
 19/34 anonim ***** válasza:
* I love Cortez
2013. márc. 11. 18:52
 20/34 rebuuuus:-) ***** válasza:
én szívesen járnék vele, mert olyan dolgokat is meg tett ami reninek volt jó és nem neki (például sajtfotó-kiállítás, béna filmek megnézése, stb.) viszont nem szeretném hogy annyira az őrületbe kergessen mint renit. mert ugye többször hozzá sem szólt, közömbös volt, megbántotta stb.
2013. márc. 15. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!