Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna Gimit akik...

Szent Johanna Gimit akik olvassták: Te járnál járnál Cortezzal? Ha igen miért, ha nem miért?

Figyelt kérdés
Csak úgy érdekel, és létszi ne írjatok olyan választ, hogy Cortez csak egy kitalált szereplő és ez meg egy rossz Kérdés!

2013. márc. 5. 22:13
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
65%
Most kezdtem bele a 3-ba, szóval még nem igazán tudom, pontosan mi is van Cortezzel, de én egyelőre nem járnék vele. Jó, persze, helyes, meg kedves, meg satöbbbi, de nálam eddig Arnold a befutó :3 13L
2013. márc. 5. 22:55
 2/34 anonim ***** válasza:
59%

Ki nem járna? :D

Max a fiúk. :D

2013. márc. 6. 08:48
 3/34 bogcsika22 ***** válasza:
91%
En jarnek vele.
2013. márc. 6. 09:08
 4/34 anonim ***** válasza:
69%

Szívesen járnék, mert egy álompasi.

Tud:

- gitározni

- gördeszkázni

- egy csomó nyelven (angol, francia, portugál, spanyol és magyar)

Egy csomót törődik Renivel. Kedves, cuki, jól néz ki, menő.... Szóval igen, nagyon szívesen járnék vele.

2013. márc. 6. 15:32
 5/34 anonim ***** válasza:
Inkább azt kérdezd: Ki nem? :D Persze! De mondjuk én inkább Ricsivel, mert ő télleg annyira, Cortez meg néha nem is őszinte,meg úgy nem naon "Ricsis" Nem tom, én inkább egy Ricsi fajta, de Cortez kinézetűvel járnék :)
2013. márc. 6. 16:09
 6/34 anonim ***** válasza:

Én is járnék, de ahhoz két dolog kéne:

a) hogy létezzen, (oké, oké, tudok olvasni, csak nem bírtam ki:D)

b) hogy észre is vegyen.:D Szerintem egy magamfajta lány soha nem tűnne fel neki. Mondjuk Renit észrevette, lehet, hogy mégis van remény?:D

2013. márc. 6. 16:51
 7/34 Sziszi Anna ***** válasza:
75%
Én talán,de szerintem Arnolddal döntetlen!
2013. márc. 6. 18:08
 8/34 Bogii10 válasza:
63%
Igen, mert mindig odafigyel a másikra, és tiszteletben tartja amit kér. (Néha túlságosan is:D)
2013. márc. 6. 18:37
 9/34 anonim ***** válasza:
Igen, mert ha úgy viselkedik, mint Renivel, akkor más nem is igazán kell :). Bár közrejátszik, hogy nagyon cuki :)
2013. márc. 6. 20:37
 10/34 A kérdező kommentje:
Köszi! ;) Legtöbben igen! LoL . mondjuk talán én is :) és nem baj.
2013. márc. 6. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!