Hogy tetszik a naplóregényem? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ifjúsági naplóregényt írok, és érdekelne mások véleménye róla. Esetleg ha van benne valami hiba, amin még nem késő változtatni, akkor megírjátok? Előre is köszi.
2013. febr. 11. 18:11
21/22 anonim válasza:
Szia! Nekem 1.-re kicsit SzJG koppintásnak tűnt, pl azért, mert mondjuk ugyanakkor játszódik. Szerintem kicsit próbáld meg em olyan SzJG- sre csinálni!
22/22 anonim válasza:
Szia! A történet szerintem alapjában véve jó, bár tényleg hasonlít kicsit a Szent Johanna Gimihez. Próbálj meg egy kicsit több bonyodalmat vinni a történetedbe, különben unalmassá válik.
Ezen kívül szerintem a design nem túl jó az oldaladon, legyen világosabb, és legyen kevésbé "szem-kifolyatós".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!