Csak nekem nem tetszik az SZJG 8. borítója?
Figyelt kérdés
Egyáltalán milyen szín ez??Mert nem jutott eszembe elsőre semmi,másodszorra világosbarna,de azért az sem az igazi.
Link: [link]
#SzentJohannaGimi8
2013. febr. 2. 12:39
2/12 anonim válasza:
szerintem azért jó, mert az arany és a bézs szín nagyon jól összeillik, és finom hatást kelt. nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem hasonlít reni stílusára, bár hasonlít a 6. könyv borítójára, és az első könyv borítójára is, de nekem tetszik, csak nem ilyenre számítottam
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem ez a szín valahogy túl unalmas,mint ahogy Reni is(szerintem).
2013. febr. 2. 22:31
4/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép lett:-) olyan örökké feelingje van:-)
5/12 anonim válasza:
egyszerű válasz a kérdésre: igen!
6/12 A kérdező kommentje:
nem hiszem,hogy egyedül lennék,mert ez csak 4 ember véleménye.
2013. febr. 4. 16:02
7/12 anonim válasza:
Nekem is tetszik!:)
Nekem a legelső rész(Kezdet) színe nem tetszett...ettől függetlenül imádom az egész sorozatot...:)
De pl. anyukámnak se tetszett a borítója...nem értem:/:D
8/12 anonim válasza:
Szerintem is ronda :D ennél csak az első volt csúnyább.
9/12 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Egyetértek az előttem szólóval, ennél már csak az első csúnyább
10/12 anonim válasza:
Bár mondjuk az első az kifejezetten ronda sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!