Hogyan tetszik az alaptörténet?
Figyelt kérdés
Legrövidebben: van egy 27 körüli ember, aki autókereskedésnél dolgozik gyerekkori álma, hogy ne éljen szürke hétköznapokba, de mégis bumm középiskola után egy lepukkant házba él boldogtalanul minden napja így telik, majd elhatározza hogy változtat az életén útra kell és keresi a jobbnál jobb kalandokat lemond a polgári életről a karrier építésről….. ennyi lenne az alaptörténet de a könyv lényege az utazáson lenne az én keresésen…..2013. jan. 22. 21:03
1/5 anonim válasza:
Nem repít el az ötlet frissességének fuvallata :)
Miközben nekiveselkedsz és vadul munkálkodsz a történeten, olvass nagyon sokat, mert a fogalmazással és a helyesírással hadilábon állsz :)
2/5 anonim válasza:
Színezni kéne a történeted... :))
Biztos egy kicsit több fantáziával sikeresebb lenne a történet, mármint az elolvasók körében. Tegyél bele több érdekes, először érthetetlen eseményt, melyek később egy másik alkalomkor nyilvánvalóvá válnak.
Most teljesen az ellentétét mondtam annak, melyet én csinálok a könyve(i)mben, de a tanácsot meg lehet fogadni, és a stílust fel lehet venni. ;))
Sok sikert a könyvedhez! :))
3/5 anonim válasza:
Szerintem unalmas, és előtted ezt már ezren megírtad. Ezzel inkább hagyj fel.
4/5 anonim válasza:
Nincs benne sok lehetőség,így elégé sivár a történet.
5/5 anonim válasza:
Háát... Nem látok benne sok fantáziát, de ha ki tudsz hozni belőle egy szuperizgalmas történetet, akkor le a kalappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!