Milyen ez a történet? Tetszik nektek? Írjatok véleményt
Részlet:
...Egész életemben kanyargós utón jártam. Igaz, hogy nem kellet túl élnem legnagyobb kudarcomat, nem tettem rosszat senkinek, soha nem ütöttem meg senkit. De ezek a dolgok még várhatnak. De mégis! Már leéltem az életemet, meghaltam, aztán eltemettek. De mégis itt kezdődik el a még kanyargósabb, még göröngyösebb út. Az Estrada da Morte, ami annyit jelen: Halálút!...
...A könnyeim zápora itt befejeződött! Nem kínoztam a szemem tovább! Csak néztem, néztem a kezemet, amin portugál írással ez állt: Comekad - Bola de luz! Nem értettem mi történik velem: a kezem, a testemmel együtt eltűnt, én megsemmisültem...
Jó, tudom nem egy műalkotás, és még csak gyerek vagyok. Kérlek osszátok meg velem a véleményeteket, kritikáitokat.
Én: 12/L
Szia!
Az előttem szólókat nem fogom ragozni, szóról szóra igazuk van. Azt azért megkérdezhetem mióta írsz? A mi magyartanárunk mosolyogva szokta csóválni a fejét, ha egy ilyet, először ezt kérdezi, aztán jön a bölcsesség: Apró korában mindenki akar írni egyszer valamit nagyot... de ezt a legtöbben kinövik, vagy semmi eredeti nem lesz belőle, ami a boltok könyvespolcaira kerülne. Már magában a részletben is megannyi hibát kiszúrtam, ami baromira idegesítő.
Vagy ez: "Jó, tudom(vessző kellene ide) nem egy műalkotás, és még csak gyerek vagyok. Kérlek(vessző kellene ide) osszátok meg velem a véleményeteket, kritikáitokat."
Egyébként pedig nagyon erőltetettre és unalmasra sikeredett, silány munka, amit egy baba is kiráz az ujjából. Olvass sokat, tanulj meg helyesen írni, és amíg nem vagy minimum felnőtt tartózkodj az ilyen ostoba bölcsességektől, mert egy rakás giccs lesz belőle.
Olvass sokat és ha szeretsz írni, írj! Semmi mással ne foglalkozz, velünk sem :)
Egyébként szerintem sem jó ez az izélmény, de időd van dögivel ahhoz, hogy fejlődj.
Olvass! :)
Ez így önállóan elgondolkodtató, tetszik.
Viszont nem hiszem, hogy egy könyvet meg tudnál írni. Olvass sokat, írj sokat.
Nekem két dolog nem tetszik benne : Az egyik hogy nem nagyon értem a lényegét ennek a rövid irománynak, a másik az hogy húzf ki(!)hogy "soha nem ütöttem meg senkit" ez nagyon béna benne.
Viszont ha szeretsz írni csak rajta. :) Sok sikert.
Ez az álfelnőttös bölcselkedés egyáltalán nem működik. Csak az tud bölcsességet megosztani, akinek van. Akinek nincs, csak szánalmas lesz a próbálkozástól.
12 éves vagy. Ne akarj fantasztikus mély gondolatokat papírra vetni. Még nem vagy rá képes.
Írj inkább cuki kis történetecskéket, a saját szókincseddel, saját, őszinte gondolataiddal.
Egy szóval jellemzem: Értelmetlen.
Már az első néhány sort olvasva eszembe jutott a régi, 11-14 éves énem. :) Szerettem írni, fogalmazni. Mindegy volt, hogy mit írok. Lepötyögtem az első gondolatot, ami az eszembe jutott. Max annyi a különbség, hogy én ezeket senkivel sem osztottam meg. Amint az utolsó pont is a helyére került ment rögtön a kukába az egész.
Nem tudom mit szeretnél ebből kihozni, de saját tapasztalatomból kiindulva nem sok jövőt jósolok neki.
Hopsz! A lényeget kihagytam, bocsánat...
Szeretnélek biztatni, hogy folytasd az írást, ne hagyd abba semmiképp! :) Sosem lehet tudni, hogy mi sül ki belőle.
Az ilyen értelmetlenségek írásával is gyakorolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!