Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Trónok harca. Feltűnt, hogy...

Trónok harca. Feltűnt, hogy ebben a történetben nagyon kevés a fantasy elem. Kicsit zavar, bár a történet nagyon tetszik. Nyugtassatok meg hogy azért nem kell nélkülöznöm a teljes sorozat alatt a fantasy-elemeket?

Figyelt kérdés
Elkezdtem olvasni a Trónok harcát, mert nagyon szeretem a fantasykat és erre is kíváncsi voltam. és ez a kérdés megfogalmazódott bennem...

2013. jan. 14. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem fog. De Martin az interjúk során azt is elmodnta, hogy számára a történelmi, főleg a középkori események sokkal meghatározóbbak. Szerinte olyan a fantasy elem, mint a só az ételben, kell hozzá, de ha túl sokat kap, elrontja. Szóval ennek szellemében, végig ott húzódik majd a háttérben, de nála nem a végig-varázsolunk téma meghatározó.

SPOILER:

Sárkányok, feltámadások, ilyen testes-lekes költözések lesznek benne idővel.

Spoiler vége.

2013. jan. 14. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik, akkor gondolom nem fogod amiatt abbahagyni, mert kevés a fantasy elem. :D A Trónok Harca világában éppen az a lényeg, hogy maguk a szereplők sem hiszik el az ilyen "fantasy"-s dolgokat, legfeljebb ha saját szemmel látják. De van azért benne fantasy, nem kell félni :)
2013. jan. 14. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sárkányok, istenek, élőhalottak, óriások, vargok, jóslatok, boszorkányok, alkimisták, mágikus eszközök, törpök (manók, kicsi emberek), beszélő fák.

Nem tudom ti mit olvastok, de szerintem egyáltalán nincs benne kevés fantasy elem. Pont elég.

2013. jan. 14. 20:49
 4/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat :) nem tervezem abba hagyni, ilyen könnyebb fantasy műfajt még nem olvastam :) amit az utolsó leírt ez mind az első könyvben? :o
2013. jan. 15. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:
nem, amit ő leírt az az 5 könyvben van benne, ahogy halad előre a történet, egyre több a fantasy-elem.
2013. jan. 16. 17:05
 6/6 A kérdező kommentje:
értem köszi szépen! :)
2013. jan. 16. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!