Tudtok olyan könyveket amit egy 14 éves szivesen olvas? Inkább olyan kellene amiben van izgalom vagy dráma vagy szerelem. Lehetőleg ne legyenek benn vámpirok meg ilyesmik. De nagyon érdekelnek a horror könyvek.
Figyelt kérdés
Olyasmi kellene amibe ha belekezdesz nem tudod letenni.
Előre is köszönöm!!!
2013. jan. 3. 15:24
1/10 anonim válasza:
Ajánlom a vörös pöttyös könyveket, biztos találsz köztük neked valót.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. jan. 3. 20:59
3/10 anonim válasza:
Egmond Dark könyvek is fiataloknak készültek. Általában paranormális romantika van bennük, de más stílust is találhatsz.
4/10 A kérdező kommentje:
koszi
2013. jan. 4. 13:08
5/10 anonim válasza:
Stephenie Meyer: Pokoli báléjszakák
Stephen King könyvei is nagyon izgalmasak.
6/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett Gayle Forman-tól a 'Ha maradnék',és Jay Asher-től a 'Tizenhárom okom volt'.ezek inkább drámai könyvek,és valós világban játszódnak :)
7/10 anonim válasza:
Darren Shan vámpír könyvei 12 része van de ha elkezded olvasni 1-2 óra alatt kiolvasod. É n kiolvastam 2 óra alatt pedig lassan szoktam olvasni
8/10 anonim válasza:
Boccs kihagytam a démonvilág sorozatot (10 rész) a kajaszant és a vàros trilogiát szintén mind Darren Shan kezéből
9/10 anonim válasza:
Szent Johannát próbáltad már? Ha nem,szerintem érdemes :)
Ha kicsit komolyabbat keresel, akkor a Tűz és Jég dala George R.R. Martintól, Gyűrűk Ura, Eragon, Zabhegyező, Egy különc srác feljegyzései
10/10 anonim válasza:
Jenny Downham - Amíg élek
A könyből film is készült: Most jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!