Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztek akkor, ha meglátjátok a szerelmeteket vagy nemsoká, találkozni fogtok vele? Pl. Izgalom, remegés.
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 20:42
1/9 anonim válasza:
izgalom,remegés,légszomj,hányinger..
2/9 anonim válasza:
Ha lenne csajom azt mondanám hogy izgatott vagyok, de nincs.
3/9 anonim válasza:
Pillangókat a hasamban, izgatott leszek, izzad a tenyerem... Pedig 4 éve vagyunk együtt, 3 hónapja együtt élünk, de ha megyek elé, vagy várom haza, akkor is bennem van ez, bár annyira nem erősen, mint az első randik alkalmával, de azóta sem múlt el az érzés.
20/L
4/9 anonim válasza:
Örömöt, várakozást... :) Izgulás meg remegés nálam nem szokott lenni, de azért a szívem megdobban, ha meglátom Őt. :)
5/9 anonim válasza:
görcsöl a hasam és hisztis leszek...
6/9 anonim válasza:
ahogy mondod: izgalom, remegés, emelkedett pulzus. ha jobban belegondolunk tisztára mint egy narkós :D
7/9 anonim válasza:
Izgalom, remegés, a pulzusom az egekben, és kedvem támad rohangálva ordibálni. :$ :D
8/9 B.B05 válasza:
Mi 8 éve vagyunk együtt, izgulok, persze, nem úgy mint az elején :) Nem élünk együtt, úgyhogy már az is jó érzéssel tölt el, hogy "rákészülök" a találkozásra.
24/L
9/9 anonim válasza:
Ha sokáig nem találkozunk és eljön a találkozás ideje, akkor nagyon izgatott vagyok, pillangók röpködnek a gyomromban. :) Mikor meglátom nagyon nagyon boldog vagyok és biztonságban érzem magam Vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!