Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, meglátjátok a strandon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, meglátjátok a strandon a lányokon a striákat?

Figyelt kérdés
Nagyon visszataszítónak találjátok, és nagyon feltűnő?
2011. jún. 20. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
a miket?
2011. jún. 20. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
és a narancsbőrt?
2011. jún. 20. 20:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Olyan mint a terhességi csík ilyen kis fehér csíkok, csak ez a gyors növéstől, fogyástól alakul ki.
2011. jún. 20. 20:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Nagyon nem zavar.

Eddig azt sem tudtam mi az a stria.

2011. jún. 20. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért lenne visszataszító?

Nekem van rosszabb mégpedig műtéti heg a kezemen.

Amúgy is aki visszataszítónak tartja és ezért nem kezd ismerkedni az vessen magára és ássa el magát.

Senki sem hibátlan mindenkiben van hiba ,csak meg kell találni.

2011. jún. 20. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:
én lány vagyok de soha nem vettem még észre senkin. szerintem ezt nem kell felfújni. szerintem nem látszik. am nekem is van egy elég csúnya műtéti heg a csuklómon de azt is általában mindenki megfogni akarja:D
2011. jún. 20. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy szégyellenem kellene, pedig van a combomon, gyorsan nőttem.

20/L

2011. jún. 20. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Én meg látom. De nem zavar. Amúgy a víz csillogása vagy a naptej miatt a legtöbben pont ott nem látják meg.
2011. jún. 21. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!