Ha valaki szüz és először fekszik le pasival, ha megvan a szerelem a kölcsönös bizalom a megfelelő elöjáték, s kellőkképpen az izgalom akkor barmekkora a pasi szerszama és ha szükebb is a csaj akkor is bele kell férni ugye?
nyugii!
mikor ott lesztek akkor menni fog..
hidd el jol felfogsz izgulni es akkor jol kitagulsz.. nah meg ha szeretitek egyamst akkor ovatos lessz veled :)
ne flej semmitol menni fog az !!
Én is úgy gondolom, hogy ha oda kerültök, be fog menni.
Én anno eléggé szűk voltam, egy ujjam is éppen hogy bement, a nőgyógyásznál is mindig szenvedtem vizsgálaton, és amikor oda kerültem, befért. :) Mondjuk igaz, hogy nem elsőre, de pár perccel később igen, miután kellőképpen sikerült magam elengednem.
Szóval ne aggódj!
Nem olyan biztos az, hogy mikor oda kerültök, menni fog. Nekem a mai napig nem megy teljesen ellazulnom, és engednem, hogy had fájjon, pedig már jó ideje próbálkozunk. Tény és való, hogy nem tudunk valami gyakran sort keríteni rá, de egyre "ügyesebbek" vagyunk. Szóval nem fog akármekkora beférni, de gyakorlással, és idővel talán egyre beljebb kerülhet.:) Csak legyetek szorgalmasak és kitartóak.:)
[De örömmel látom, hogy vannak még e korban is szűz lányok.:)]
Függ ám az izgalom fokától is! Hisz ha nincs felizgulva, nehezebben csusszan be, mintha jó nedves lenne, tehát fájdalmasabb is, mint normál esetben.
Egyébként szokták ajánlani első alkalomnál, hogy a fiú szájjal illetve kézzel kényeztesse a lányt egészen addig, míg majdnem sikerül elmennie, és az orgazmus előtt bújjon be. Hiszen ebben az állapotban elkezd valamennyire tágulni a hüvely, hogy befogadhassa a kukit, valamint orgazmus előtt fájdalomcsillapító hatású hormonok szabadulnak fel, így nem is lesz annyira fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!