Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bizalom vagy szerelem hiánya?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizalom vagy szerelem hiánya? Vagy valami más? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sosem tartottam pórázon a barátom. Megadtam neki azt függetlenséget és önállóságot amit én is elvárok tőle és ezt éreztettem is vele.(csak a megcsalást nem tolerálom) Nem kérdezgettem ki, nem féltékenykedtem és nem nyafogtam. Soha nem is veszekedtünk. Mert megbíztam benne.

Ő mégis elhallgatott néhány jelentős dolgot (jelentős, de hosszú!), sőt, amikor rákérdeztem pont az ellenkezőjét állította, még akkor is amikor elmondtam hogy engem nem zavarna. (egy része zavart, amit nem értettem) Amikor "lebuktattam" azzal magyarázta hogy "félt a veszekedéstől", ami egy marhaság ha az előbb leírtakra gondolunk. És folyamatosan fél a veszekedésektől. Amikor elmondtam neki hogy ez a hozzáállása bennem is kételyeket szült (bízik-e bennem? szeret-e egyáltalán) és a hazugsága miatt kevésbé bízok benne és van-e így értelme folytatni csak hümmögött....

Ez szerintem vagy a bizalom hiányát mutatja vagy a szerelemét. Pedig tényleg türelmes vagyok vele, nem láncolom magamhoz és már régebb óta együtt vagyunk.

2010. jún. 9. 10:01
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem o nem bizik benned elegge,azert nem mondta el es azert tagadta. Es szerintem lehet ezt folytatni marmint a kapcsolatot,de csak akkot ha megfog benned bizni,ha nem akkor semmi ertelme.
2010. jún. 9. 10:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak gyáva. Tényleg vannak olyan srácok, akik azért hallgatnak el dolgokat, mert félnek a konfliktustól. Nem biztos benne, hogy te mennyire vagy toleráns vele szemben, nem tudhatta hogy mi veri ki nálad a biztosítékot. Te is hallgass el előle dolgokat, aztán majd elgondolkodik.
2010. jún. 9. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!