Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalom vagy szerelem hiánya? Vagy valami más? Bővebben lent.
Sosem tartottam pórázon a barátom. Megadtam neki azt függetlenséget és önállóságot amit én is elvárok tőle és ezt éreztettem is vele.(csak a megcsalást nem tolerálom) Nem kérdezgettem ki, nem féltékenykedtem és nem nyafogtam. Soha nem is veszekedtünk. Mert megbíztam benne.
Ő mégis elhallgatott néhány jelentős dolgot (jelentős, de hosszú!), sőt, amikor rákérdeztem pont az ellenkezőjét állította, még akkor is amikor elmondtam hogy engem nem zavarna. (egy része zavart, amit nem értettem) Amikor "lebuktattam" azzal magyarázta hogy "félt a veszekedéstől", ami egy marhaság ha az előbb leírtakra gondolunk. És folyamatosan fél a veszekedésektől. Amikor elmondtam neki hogy ez a hozzáállása bennem is kételyeket szült (bízik-e bennem? szeret-e egyáltalán) és a hazugsága miatt kevésbé bízok benne és van-e így értelme folytatni csak hümmögött....
Ez szerintem vagy a bizalom hiányát mutatja vagy a szerelemét. Pedig tényleg türelmes vagyok vele, nem láncolom magamhoz és már régebb óta együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!