Hogy tetszik ez a történet?
5 lányról szól, akik egy kísérlet alanyaivá válnak még egészen kicsibaba korukban. Létezik egy másik univerzum. Minden természetfeletti lényben van egy kristály...valaki.már így született, de vannak,akik öléssel szerezték. Feltűnik egy értékes kristály, amit 4felè törtek, és el akartàk elyteni 4 kisbabàban, de mikor a negyedikbe be szerették volna tenni,addigra a szolga lelépett a kristàllyal... a történetben a lànyok most elsősök a gimiben, és egy rejtélyes 23-as tanterem csak nekik nyìlik ki, itt foglyák megtalálni a naplòt, amiből ràjönek a titokra... a kìsérletet nekik kell befejezni,megtalálni a kkristályt.
A történetben lesz misztika, pici akció, romantika,barãtság.
A teljes törtènetet itt találjátok: www.anegyedikkristaly.eoldal.hu
Szia!
Az alapötlet jó.:) Az első fejezetet már elolvastam, a történet még mindig jó, csak van benne 1-2 olyan szó, ami nem illik bele szerintem (pl. cukkancs)
Nem tudom, hogy direkt vagy véletlen, de Alexandra néha Szandi, néha Lexi.
Ahol a mondat/sor végén oda van írva zárójelbe, hogy "bólint" én azt másképp írnám.
És a Smile-k sem kellenének bele, mert ha egy történet vicces, vagy megmosolyogtat azt anélkül is érzi az olvasó.:)
De tetszik, és majd továbbolvasom.:)
Szia!
Megyek majd a honlapra is, de először elmondom a véleményem a történetről. Alapvetően tiniknek írhatod és lányoknak. Ez a kristályos dolog elsőre bizar. A 23-as terem, hogy csak nekik nyílik ki az jó, de a napló már elcsépelt, és nagyjából minden harmadik/negyedik könyvben van.
Ez is jó ötlet egyébként.:) Eddig 5 fejezet van, ugye?
Kíváncsian várom a folytatást.:)
Szia!
Írj pirvátba, és cserélhetünk e-mail címet, mert van egy kis ajándékom a számodra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!