Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok erről a részletr...

Mit gondoltok erről a részletről? Tetszik?

Figyelt kérdés

"Nem tudom hogy Ryan nélkül hogy bírtam volna. Mikor megtudtam hogy visszakapom őket a tekintetem mintha visszalapozta volna életem regényét. Újra láttam magamat ahogy szenvedek, ahogy elveszítem őket ahogy továbblépek. Az eddigi majdnem 32 évem filmként pergett le a szemem előtt, és most újra itt vagyok. De nagyon fájt. Láttam magamat hibázni szenvedni küzdeni. Tudtam hogy ma találkozom vele. Vele aki elvette őket tőlem és ha rajta múlik vissza se adja. Nehezen szántam rá magam hogy találkozzak Joshval.

Egy idő múlva már a folyosón sétáltunk. Szerettem volna ha fogja a kezem de tudtam hogy Josh előtt nem lehet. Mert mindketten hivatali személyek vagyunk és nem lehet. Utáltam az ilyet. De muszáj volt megtennem. A szemébe akartam nézni..."

Van tovább is. Ez a részlet a történet végefelé van.

Véleményt szeretnék róla.

2012. okt. 29. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem jó. De az Josh-sal,nem Josh-val. Szerintem. Mert ugye úgy kell ejteni,hogy 'Dzsos'.

De ezen kívül nekem nagyon tetszik. :)

2012. okt. 29. 09:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennyiből elég nehéz messzemenő következtetéseket levonni, ahhoz látni kellene az egészet. Ez így önmagában nem rossz, de remélem a történet többi részében használsz vesszőket. Azokat nemcsak dísznek teszi ki az ember, hanem szükség van rájuk a szövegértéshez.
2012. okt. 29. 13:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen a vesszők. :) Köszönöm hogy időt szakítottatok a válaszra. :)
2012. okt. 29. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!