Tetszik ez a történet?
Néhány hónapja megjelent egy könyvem és most annak az oldalán írok egy csak az interneten publikált regényt A sötétség hegye címmel. Eddig hét fejezet van kész.
Mit gondoltok róla?
www.halalekkove.gportal.hu
Egyébként találhattok infót a Halál ékköve c. regényemmel kapcsolatban is az oldalon.
Nos, nagyjából ezt éreztem:
Egy darabka kenyérhéj, ami már kezd kiszáradni, mellette egy csontocska, amiről már lerágták a legutolsó cafatot is. De, hogy mégis legyen belőle valami, elkezdik locsolni mézzel, és cukorral, meg édesítőszerrel... és valami bizarr módon hirtelen ketchupot öntenek rá, aztán a keletkezett undorító, ehetetlen förtelmet belenyomják a vécébe, de az sajnos eldugul tőle, így a gusztustalan lé ellepi a fürdőszobát... és ez nem először fordul elő.
Otthon baj van a lefolyóddal haver? :D
Vannak jó szakemberek az ilyen problémákra :D
a hülye grat! ezt igen jól mgmondtad neki(kérdés kiírója válaszára gondolok) xDD :PP :)
amugy meg szerintem jó :)) :D
Köszi :D
Örülök, hogy tetszik:) hétvégén felrakom a nyolcadik fejezetet is.
Nos mindenkinek lehet véleménye, bár az ostoba miatt megérdemelnél egy jó nagy adag tojást a képedbe. Bár gondolom te vagy az első válaszoló is igazam van?
Nem mintha számítana egyébként.
Na mindegy... kösz a választ azért :)
amugy meg igaza van (előttem lévő válasz)
mindenkinek megvan a véleménye ...de amugy az első válaszoló az háát nem komplett ilyen hülységeket írni..hát ő biztos nem 100-as ...
ha szerintetek az első ilyen jót írt akkor mér nem mondjátok neki írjon ő blogot(bár nem hiszem hogy valakinek tetszene)..xDD
na amugy meg nekem tetszik és kész...itt a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!