Tetszik ez a történet?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja megjelent egy könyvem és most annak az oldalán írok egy csak az interneten publikált regényt A sötétség hegye címmel. Eddig hét fejezet van kész.
Mit gondoltok róla?
www.halalekkove.gportal.hu
Egyébként találhattok infót a Halál ékköve c. regényemmel kapcsolatban is az oldalon.
2011. aug. 17. 00:03
11/20 A kérdező kommentje:
Igen, általában így megy ez :D
2011. aug. 21. 20:17
12/20 anonim válasza:
Hurrá, egymásra találtak a hülyegyerekek. Sok boldogságot!
13/20 anonim válasza:
héj te én a hejedbe kussolnák!!!
annyi eszed sincs mint egy maréknyi molylepkének!! xDD
14/20 A kérdező kommentje:
Látom ismét itt a bizonyíték, hogy mindig van egy degenerált, aki abban leli örömét, hogy beszólogat másoknak. Idefigyelj kicsi huszár vegyél vissza, mert nem poénos vagy hanem szánalmas.
Problémád van? Kezeltesd.
2011. aug. 26. 15:35
16/20 A kérdező kommentje:
Annak az ismeretlenségbe burkolózó nagyokosnak, aki a "hülyegyerekek" szóval kommentált. :)
2011. aug. 27. 16:38
17/20 A kérdező kommentje:
11-12. fejezet feltöltve az oldalra egyébként
2011. aug. 27. 22:15
18/20 anonim válasza:
okéés:)
tudom láttam amugy még csak a 9-nél vagyok de nagyon jó tetszik :)
19/20 A kérdező kommentje:
Nem hajt a tatár :)
Örülök, ha tetszik.
2011. aug. 27. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!