Vélemény az Éhezők Viadaláról?
Figyelt kérdés
Ti milyen mélyebb értelmet találtátok benne? Tudnatok hasonló érzelemvilágú könyvet ajánlani? Mármint ami sugall valamit (mélyebbértelmű, elgondolkodtató).2012. dec. 28. 21:48
1/4 anonim válasza:
Szerintem arról, hogy semmilyen elnyomó rendszert nem lehet örökkön örökké egy az egyben fenntartani.
SPOILER!!
(Gondolok itt arra, amik KETTEN nyerik meg a végén a viadalt!)
2/4 anonim válasza:
Szerintem az elnyomásról szól. Arról hogy az emberek nem élhetnek "szabadon" egy társadalomban.
A mondani valòja, szerintem, hasonlít Az árnyalatnyi remény c. könyvéhez, ha csak kicsit is.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! A következő mondatot, csak az olvassa el, aki már túl van a trilogián. A vége, hogy is mondjam nagyon szomorú. Tulajdonképpen ,Katniss mindent elveszített, amilye volt. Még a saját elmejét is. Mindent. És mi miatt? Egy rohadtul elcseszett társadalom/rendszer miatt.
2012. dec. 29. 09:23
4/4 anonim válasza:
Komoly társadalomkritikát fogalmaz meg.
Nagyon hasonló elődje ennek a könyvnek a Battle Royale.
Még ajánlanám személy szerint a Legyek urát William Goldingtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!