Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hunger Games - mi történt...

Hunger Games - mi történt Európával?

Figyelt kérdés

Engem nem Amerika-mint kontinens- (maradványa) érdekel, hanem, hogy mi lett a "többiekkel". Ha jól emlékszem egy szó sem esett Európáról, Ázsiáról, Ausztráliáról vagy Panemen kívül másról.

A könyv nem különösebben hatott meg, inkább a háttér érdekel. A háború, az országok többsége. Mindenki véleményét szívesen meghallgatnám.

2012. dec. 22. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

(google amúgy)

Magyarul nem tudni, azt képzelsz oda, amit tetszik.

2012. dec. 22. 16:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Pont amiatt, hogy kevés vagy szinte semmi információt nem találtam erről, feltettem /ezt/ a kérdést, hátha szerencsém lesz, és valaki más fejében is szöget üt a dolog.

Az említett linket pedig már én is olvastam, köszönöm.

2012. dec. 22. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem maga az írónő sem gondolkodott rajta, ami jelzi, hogy egy YA történet gyengén kidolgozott háttérrel, ami aszigorúan a jelenre és a jövőre korlátózódik. Ebbe a piciny keretbe beszorított információkból arra lehet következtetni, hogy valószínűleg más földrészeknek is ez lett a sorsa, vagy valami hasonló.

Ezt egy elég morbid példával magyarázom a koncentrációs táborokkal, ez a viadal sem sokkal jobb. Ha máshol maradtak volna értelmes, fejlett civilizációk, ne adj isten, csak amerika pusztult el teljesen, a nagy országok megakadályozták volna ezt.

Panem nem úgy nézett ki, mint akik fizettek volna, hogy más országok csöndben maradjanak, és egyáltalán: a nagy vezetők mind valami másik helyre költöztek volna.

Egyébként említ valamit, hogy csak nem teljesen kiírtották az emberiséget, vagy lehet, hogy ez csak a filmben van, de ebből is arra következtetek, hogy más helyek is elpusztultak, lehet, hogy azok teljesen.

2012. dec. 22. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző, ma sem menti meg senki az Észak Koreában élő szerencsétleneket, sőt azt sem akadályozza meg senki ami Afrikában történik

Ez hülyeség hogy ha lennének Panem mellett más országok is megakadályoznák a viadalt

Amúgy Panem kb egy Észak Korea szintű brutális diktatúra, ahol a benne élőknek fogalma sincs a körülöttük lévő világról, és mivel az ő szemszögükből halad a sztori ezért nem fogunk mi sem többet megtudni, de ez az infók amúgy teljesen lényegtelenek

2015. márc. 7. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!