Valaki leírná nekem részletesen hogy mi történt a Szent Johanna Gimi 2-ben?
Edina annyit van Cortezzel, hogy azt hiszi járnak, látja őket csókolózni Kinga versenyén. Irodalmon lesz olyan feladat hogy verset kell írni, vagy E/3 személyben egy állatról történetet (mint ha te lennél pl.: a kutya), ez történet versenyre is mehet. Ren ír egy hangyáról, ami nagyon jó, és Kardos őt akarja versenyre küldeni. Erre Kinga besértődik, és kihisztizi hogy a versenylovas irománya is indulhasson. Ettől függetlenül továbbra is dühös Renire. A főszereplőnk regizik facebook-ra, C-t is bejelöli. C nem jelöli vissza, emiatt is hisztizik Reni. A végén kisül hogy valami mexikói Cortezt jelöl be facebookon és hogy igazából Edina és C sose járták, Edina csak rámászott. Nem is csókolóztak, Edina Danival smacizott (aki felhúzott csuklyás pulcsiban volt, ezért tévesztette össze).
Corteznek volt egy deszkás balesete, lesérült. Reni vitte neki a leckét. Ha jól emlékszem, itt lett Reninek egy helyes, egyetemista rajztanára, aki külön tanította.
Nem biztos hogy jól emlékszem..
Szia:)
Ha még érdekel én eltudom küldeni neked pdf vagy flash player formátumban.
Ha kell irj üzit a valentina72@freemail.hura
figyi nekem jól jönne,ha el tudnád küldeni.
email címem: csilla015@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!