Miről szól a Szent Johanna című könyv?
Figyelt kérdés
Mindenhol erről kérdeznek, de nem tudok róla semmit. Ennyire népszerű? (lemaradtam :)2012. ápr. 2. 20:44
2/8 A kérdező kommentje:
??????, na az meg mi ? :)
2012. ápr. 2. 20:51
3/8 anonim válasza:
Elég népszerű lett mostanában. Amikor én elkezdtem olvasni akkor még nem volt híres és még csak az első két rész volt kiadva. Egy lány életéről szól,aki 9. osztályba egy magángimnáziumba megy.Tulajdonképpen egy osztály, valamint egy gimis lány életét mutatja be nagyon is életszerűen.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. ápr. 3. 14:26
5/8 anonim válasza:
Hát... enyhén szólva népszerű! Leiner Laura írja. 8 részesre tervezik, most nemrég jelent meg a 6. része. Egy lány (Reni) naplója a gimis éveiből. Mindegyik könyv egy félévet ír le. Nagyon jó könyv!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem meg lehet rendelni:)
2012. ápr. 3. 19:12
7/8 anonim válasza:
nagyon jó könyv!:) mindenképp ajánlom!:)
8/8 A kérdező kommentje:
:)
2012. ápr. 10. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!