Attól még, hogy nekem Arnold tetszik a 'Szent Johanna Gimi'-ből, még van értelme elolvasnom?
Annyira zavar, mert maga a könyv, az, hogy ilyen hosszú és a stílusa nagyon tetszik, csak nekem Cortez nem tetszik, Arnold viszont annál inkább! :(
Ha Arnold nem lenne, Cortezt is tudnám kedvelni, vagy ha Arnold nem lenne szerelmes Renibe, valaki más normális lánnyal összejönne... De nem így van, és ez nagyon zavar.
Ennek ellenére, lehet, hogy megtetszik Cortez is? Bevallom nagyon taszítanak a menő fiúk.
Lehet, hogy megutálom Arnoldot?
Köszi a válaszokat! :)
14/L
Hát inkább maradok Arnold párti... :)
Nekem Cortez menő, deszkás természete visszataszító!
Arnold pedig olyan okos, komoly és érett.
Esélytelen, hogy megkedveljem Cortezt, Arnoldot pedig megutáljam, mert én nem kedvelem a gyerekes természetű embereket, de annál inkább az éretteket! .)
Én is utálom a menő-deszkás fiúkat, így Cortez sem jön be, viszont az összes eddig megjelentet elolvastam, és azért megérte.:)
(Az én kedvencem is Arnold, és én egy kicsit megértem, hogy miért viselkedik így, én a 6. kötet után még sajnáltam is.)
Szerintem is minden képen olvasd el! :) Hányadiknál tartasz?:D
Olvasd végig mindenképp!!!
Mikor még csak az első rész volt meg és már akkor leesett, hogy Arnold szerelmes Renibe, nos...
Nem is tudom, de valahogy én már alapból Corteznek szurkoltam, mert szerintem tök romantikus, ha egy olyan menő srác, mint Cortez, összejön a csendes, könyvmoly lánnyal.
Nálam ez százszor romantikusabb, mint hogy egy olyan fiú jöjjön össze Renivel, akiben minden oly tökéletes...
Persze, nem akarlak befolyásolni, ha szereted Arnoldot, akkor szereted :) de ha olvastad a 6. részt akkor nem tudom, hogy fogsz majd Arnoldhoz viszonyulni...
Szerintem nagyot hibázott!
De ez tőled függ.
Annak azért örülök, hogy van aki mást is szeret, nem csak Cortezt.
Egyik legjobb barátnőmmel kiegyeztünk, hogy enyém Cortez, az övé pedig Ricsi.
Szóval szinte minden fiúnak van fanja.
Tehát nyugi, ha Arnold párti vagy akkr Arnold párti vagy.
KÉSZ!
De mindenképp olvasd végig!
Ha akarsz akkor jelölj be, mert valamilyen szinten még egy nagyon apró részem még mindig szereti Arnoldot, de azért Cortezt is :)
Köszi a válaszokat! :)
Én még csak az elsőt olvastam, de végigkövettem az összes kötetet, és beleolvasgattam mindegyikbe.
a 6.-ban Arnoldot megértem, egyáltalán nem utáltam meg.
Még mindig nem döntöttem, hogy el-e olvassam, mert úgy is csak felhúzom magam rajta... Ha nem lenne benne Arnold, akkor sokkal jobb lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!