Ti milyennek képzelitek el a Szent Johanna Gimi szereplőit?
kinézetre gondoltam. :DD
kép, hogy kb milyennek.
háát, nem is tudom.
Amiket Reniről olvastam, sztem eleinte elég nyomi lehetett. Trapéznaci? Kordgatya? :DD
De most így a végére kezd belejönni, ha már melír is lett a hajában.
Cortez vmi helyes sötét hajú álompasi, iszonyat cuki szemekkel, lazasággal.ahwww*-*
Nem rég beszéltem erről egy barátnőmmel, és vicces volt, mert kiderült, hogy a szereplők többségét teljesen máshogy képzeljük el. Ha jól emlékszem, én voltam az, aki a leírásoktól eltérő képet alkotott róluk. :D
Arnold: hosszabb, szőkés-barnás haj, de nem az a hedensoldersz frissen mosott túrjunkbele-frizkó. Ja, és nincs összefogva. Szögletes szemüveg, keskeny, arc, ami oldalt kicsit beesett. Koptatott farmer, a többi cucca pedig terepmintás vagy khaki színű, vagy éppen amilyennek leírják.
Reni: Rory Gilmore karaktere barna szemmel.
Cortez: [link]
Ricsi: mióta raszta haja van, feketének képzelem el, vagy inkább félvérnek. Tehát nem teljesen fehérbőrű, de inkább ahhoz áll közelebb. Egyébként seggalatti bő farmer, nagy póló, a karján pedig bőrkarkötő, fesztiválos papírkarkötő, bőrkarkötő, esetleg csuklószorító.
Virág: A fejformája kb. mint Taylor Momsené, a haja az első részekben fekete és vasalt, lépcsőzetesen vágva. A későbbi hajával nem tudom elképzelni, nekem többnyire maradt fekete. :'D
Zsolti: nagyon magas, a haja szökés-barnás és tüsi.
Andris és Robi: ugyanúgy képzelem el őket, mintha ikrek lennének. :'DD Amolyan tipikus nyeszlett menőcsávók.
Kinga: van egy ismerősöm, akit Kingának hívnak, és valahogy az ő képe maradt meg. Az alapján szív alakú arc, hosszú, világosbarna haj, nagy szemek és vékony szemöldök.
Én nem szeretem az Szjg-t, és csak az első kötetet olvastam, de gyorsan hozok pár képet, hogy kb. milyennek képzeltem őket! :)
Reni:
Arnold:
Cortez (csak nagyobb, kék szemekkel és azzal a hülye stílusával):
Kinga:
Virág...:
Majd később, ha jól tudom (+ szemüveg):
Ricsi (fehérebb bőrrel, piercing nélkül, más stílussal):
Több szereplőre nem emlékszem.
Ezek közül én csak Renit és Arnoldot tudom igazán kedvelni, szóval...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!