Miről szól bővebben a Szent Johanna Gimi?
SPOILERES!
én csak az elsőt olvastam el, de az eléggé tetszett. Annak ellenére, hogy sokáig idegenkedtem tőle.
Adott egy 14 éves kiscsaj (Reni), aki épp most megy kilencedikbe egy francia alapítványi gimibe, a Szent Johannába. Reniről tudni kell, hogy egy meglehetősen csendes, visszahúzódó leány, aki szeret filmeket nézni, olvasni és nagyon jó tanuló. Elkezdődik a suli, összebarátkozik egy meglehetősen buta, de kedves EMO-lánnyal, Virággal, és egy vérbeli könyvmoly zsenigyerekkel, Arnolddal. Az osztályba jár Cortez is (Antai-Kelemen Ádám), aki egy igazi menő srác: deszkázik, punk zenét hallgat, laza és irtó jól néz ki. Reni természetesen halálosan beleszeret.
Közben telnek-múlnak a napok, Reni kezdd beilleszkedni- Ő lesz az iskolaújság egyik szerkesztője, emellett a suli olvasókörének tagja. (A Johannában rengeteg tanórán kívüli foglalkozás közül válogathatnak a diákok, ki-ki érdeklődése szerint). Egyre jobban belezúg Cortezbe, és próbál egyre közelebb kerülni hozzá, és a jófej barátaihoz : Ricsihez, Zsoltihoz, Dávidhoz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!