Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Attól még, hogy nekem Arnold...

Attól még, hogy nekem Arnold tetszik a 'Szent Johanna Gimi'-ből, még van értelme elolvasnom?

Figyelt kérdés

Annyira zavar, mert maga a könyv, az, hogy ilyen hosszú és a stílusa nagyon tetszik, csak nekem Cortez nem tetszik, Arnold viszont annál inkább! :(

Ha Arnold nem lenne, Cortezt is tudnám kedvelni, vagy ha Arnold nem lenne szerelmes Renibe, valaki más normális lánnyal összejönne... De nem így van, és ez nagyon zavar.

Ennek ellenére, lehet, hogy megtetszik Cortez is? Bevallom nagyon taszítanak a menő fiúk.

Lehet, hogy megutálom Arnoldot?

Köszi a válaszokat! :)

14/L

2012. márc. 31. 21:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves huszadik!

Cortez sem tökéletes! Csak Reni szerint, mert szerelmes belé és a szerelem elvakítja. Szerintem meg Arnold jobb karakter! Na és akkor?

Kedves Kérdező!

Szerintem olvasd el! Vagy csak 1-4-ig olvasd és a többit hagyd... Én is Arnold fanatikus vagyok, mégis kiolvastam az összes részt.

2013. máj. 28. 16:12
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne valakinek a "pártját" fogd. Elvégre ha valaki nem megint egy újabb nyálas,csöpögős tiniregényként kezeli,akkor sok dolog elég elgondolkodtató.Ezért nem szabadna leragadni egy olyan kérdésnél,mint hogy kit "válassz" a szereplők közül. Ez csak Leiner Laurának a gondolatait, világszemléletét tartalmazza, azt ne várd,hogy minden úgy legyen,ahogy te elképzeled és ha ezért nem vagy hajlandó tovább olvasni,akkor nem tudok mit mondani.. Nem mondom ,hogy nagy dolgokról maradtál le ezzel kapcsolatban,de egy szombat délutáni kisregényként számomra elfogadható,de a komolyabb témájú könyvek nekem sokkal jobban tetszenek.
2014. jan. 2. 23:29
 23/24 Szwix válasza:
Szerintem, miután elolvastad Ricsi véleményét a 6.részben akkor fogod megutálni :) Én is Arnold párti voltam, aztán rádöbbentem, hogy halihó, ez így nem jó?! A hatodik részben dől el, hogy maradsz Arnold oldalán, vagy megkedveled Cortezt (és Ricsit) tehát azon múlik, és megéri végigolvasni a sorozatot mert (sajnos) elég sokszor tűnik fel benne arnold.. a 6.részig. Mert asszem ott örhari lesz... na nem lövöm le a poént ;)
2014. jún. 8. 23:42
 24/24 anonim ***** válasza:
#2 De, Reni szőke, sötétszőke, és később melíroztatni kezdi a haját :)
2015. júl. 12. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!