Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Attól még, hogy nekem Arnold...

Attól még, hogy nekem Arnold tetszik a 'Szent Johanna Gimi'-ből, még van értelme elolvasnom?

Figyelt kérdés

Annyira zavar, mert maga a könyv, az, hogy ilyen hosszú és a stílusa nagyon tetszik, csak nekem Cortez nem tetszik, Arnold viszont annál inkább! :(

Ha Arnold nem lenne, Cortezt is tudnám kedvelni, vagy ha Arnold nem lenne szerelmes Renibe, valaki más normális lánnyal összejönne... De nem így van, és ez nagyon zavar.

Ennek ellenére, lehet, hogy megtetszik Cortez is? Bevallom nagyon taszítanak a menő fiúk.

Lehet, hogy megutálom Arnoldot?

Köszi a válaszokat! :)

14/L

2012. márc. 31. 21:32
1 2 3
 11/24 taloszsofia ***** válasza:
75%
Minden képp olvasd végig!Először én is Arnoldot szerettem Cortezt pedig egyáltalán nem,sőt még drukkoltam is Arnoldnak hogy összejöjjenek , de hatodik rész elejétől teljesen megváltozott a véleményem!Ha neked mégse változna meg akkor is megéri elolvasni,ráadásul én úgy tudom ,hogy Arnoldnak még sok szerepe lessz az utolsó 2 részben is! :)
2012. jún. 9. 18:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök érett gondolkodásra vall, ha valakinek Arnold a "kedvence". Mert ha józan ésszel végig gondoljuk, tényleg ő illik inkább Renihez. Viszont szerintem mind Arnold, mind Cortez eltúlzott karakterek. Nincs olyan középiskolás fiú, aki annyira "felnőtt" lenne, mint Arnold, de olyan sincs, mint Cortez, aki mindenben tehetséges, és ilyen személyi kultusz alakul ki miatta az iskolában.:D

Én épp ezért Ricsit szeretem, szerintem ő a leginkább valósághű és szimpatikus karakter a fiúk közül, megvan benne a korához képest érett, felelősségteljes gondolkodás, de emellett van humora, úgy viselkedik, mint egy átlagos középiskolás.

A könyveket meg olvasd végig nyugodtan, szerintem a hátralevő két kötetben is lesz még szerepe Arnoldnak:)

2012. jún. 27. 22:17
 13/24 anonim ***** válasza:
Én is így voltam :D De nagyon megutáltam Arnoldot és megkedveltem Cortezt. <3
2013. jan. 2. 21:55
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Nem kaptam kedvet az olvasására, és nem is fogom szerintem soha.

Egyszerűen nem bírom megkedvelni Cortezt... És a többieket sem nagyon, kivéve Arnoldot, meg 1-2 mellékszereplőt.

2013. jan. 2. 22:44
 15/24 anonim ***** válasza:
DE a 4.-ig sőt még az 5.-t is simán kiolvashatod,mert addig még jó színben van feltüntetve Arnold! :):)
2013. jan. 3. 21:39
 16/24 anonim ***** válasza:
Cortez nekem sem jön be túlzottan... Én nagyon Arnold parti vagyok. A hatodik rész elolvasása után sem utáltam, csak haragudtam rá. Mindenképpen olvasd. Én megsirattam, mikor element. :(
2013. jan. 21. 23:38
 17/24 anonim ***** válasza:
én a 3 résznél tartok.Arnold jobban illik Renihez,de nem tudom Cortezzel romanikusabb lenne,de nála lehet csalódni fog késöbb.
2013. febr. 15. 17:49
 18/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Végre nem vagyok egyedül Arnold-párti!:D Komolyan,volt időszakom,amikor Cortezt nagyon bírtam,de utána 'beleszerelmesedtem' Arnoldba,szóval átálltam Arnold-pártinak :D Talán azért kedvelem,mert helyesnek képzelem el ( [link] valami ilyesmi...) de én azért tényleg helyesnek képzelem el,meg bírtam,amikor konfliktusba keveredett.Csak 4-es után már olyan keveset szerepelt,és ááá...A 8-asban is csak a 2.részében szerepel.:C

2013. márc. 16. 11:57
 19/24 anonim válasza:
Már nem rosszbol .... De az ôsszes szereplô csak kitalált karakter .. a valoságban sajnos nem léteznek :( :D
2013. márc. 17. 14:42
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

8.kommentelőhöz intézném szavaimat:

Még hogy Arnold a tökéletes?Menjmár,Corteznek jó logikája van,mindig szép,okos,megfontolt,nyugodt,jó a humora...Ne hogymár!

2013. máj. 6. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!