Attól még, hogy nekem Arnold tetszik a 'Szent Johanna Gimi'-ből, még van értelme elolvasnom?
Annyira zavar, mert maga a könyv, az, hogy ilyen hosszú és a stílusa nagyon tetszik, csak nekem Cortez nem tetszik, Arnold viszont annál inkább! :(
Ha Arnold nem lenne, Cortezt is tudnám kedvelni, vagy ha Arnold nem lenne szerelmes Renibe, valaki más normális lánnyal összejönne... De nem így van, és ez nagyon zavar.
Ennek ellenére, lehet, hogy megtetszik Cortez is? Bevallom nagyon taszítanak a menő fiúk.
Lehet, hogy megutálom Arnoldot?
Köszi a válaszokat! :)
14/L
Szerintem tök érett gondolkodásra vall, ha valakinek Arnold a "kedvence". Mert ha józan ésszel végig gondoljuk, tényleg ő illik inkább Renihez. Viszont szerintem mind Arnold, mind Cortez eltúlzott karakterek. Nincs olyan középiskolás fiú, aki annyira "felnőtt" lenne, mint Arnold, de olyan sincs, mint Cortez, aki mindenben tehetséges, és ilyen személyi kultusz alakul ki miatta az iskolában.:D
Én épp ezért Ricsit szeretem, szerintem ő a leginkább valósághű és szimpatikus karakter a fiúk közül, megvan benne a korához képest érett, felelősségteljes gondolkodás, de emellett van humora, úgy viselkedik, mint egy átlagos középiskolás.
A könyveket meg olvasd végig nyugodtan, szerintem a hátralevő két kötetben is lesz még szerepe Arnoldnak:)
Köszi a válaszokat! :)
Nem kaptam kedvet az olvasására, és nem is fogom szerintem soha.
Egyszerűen nem bírom megkedvelni Cortezt... És a többieket sem nagyon, kivéve Arnoldot, meg 1-2 mellékszereplőt.
Kedves Kérdező!
Végre nem vagyok egyedül Arnold-párti!:D Komolyan,volt időszakom,amikor Cortezt nagyon bírtam,de utána 'beleszerelmesedtem' Arnoldba,szóval átálltam Arnold-pártinak :D Talán azért kedvelem,mert helyesnek képzelem el ( [link] valami ilyesmi...) de én azért tényleg helyesnek képzelem el,meg bírtam,amikor konfliktusba keveredett.Csak 4-es után már olyan keveset szerepelt,és ááá...A 8-asban is csak a 2.részében szerepel.:C
8.kommentelőhöz intézném szavaimat:
Még hogy Arnold a tökéletes?Menjmár,Corteznek jó logikája van,mindig szép,okos,megfontolt,nyugodt,jó a humora...Ne hogymár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!