Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Leiner Laura folytatja a...

Leiner Laura folytatja a könyvírást a 'Szent Johanna Gimi' után?

Figyelt kérdés

Én nem szeretem a Szjg-t, de csak a karakterek miatt.

Amúgy nagyon tetszik Laura fogalmazása, és ez a tinis, romantikus stílus :) Örülök, hogy írt valaki ilyen könyvet, de a Szent Johanna Gimi akkor sem tetszik.

Miután végez vele, nem akar írni más könyveket?

Szerintetek milyen lenne?

Köszi a válaszokat! :)

2012. ápr. 1. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Igen, akar írni még ifjúsági (vagy hogy írta) könyveket. Az oldalon választ kapsz a kérdéseidre (főleg SzJGvel kapcsolatban, de erre a kérdésre is)!

2012. ápr. 3. 16:27
 2/5 Katus99 ***** válasza:
Az egyik Ustream-ben, vagy már nem is tudom, hogy hol, de volt erről a témáról is szó. Azt mondta, hogy nem árulja el, hogy melyik résznél tart, vagy egyáltalán a Szent Johanna Gimi-t írja-e még. Ez szerintem így elég egyértelmű. :)
2012. ápr. 25. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
igen sőt még lesz egy SzJG kalauz is
2012. máj. 15. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Már előtte is írt könyveket,de fogja még folytatni a könyvírást.
2012. máj. 31. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Laura azt írta az oldalán lévő GYIK-ba(GyakorI Kérdések), hogy szeretné folytatni az írást, mivel ez a munkája :DD És azt is mondta, hogy tini regényeket fog írni továbbra is. Olvasd el az előző két könyvét is!(Remek!; Ez is remek!)
2013. márc. 29. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!