Tudtok ajánlani jobb könyvet az Éhezők viadalánál?
Velem is ez volt tavaly karácsonykor =D Mind a három kötetet kivégeztem egy-egy nap alatt, aztán nem is tudom meddig nem is találtam hozzá hasonlót. Kicsit olyan, mint amikor vége egy kapcsolatnak, idő kell hozzá, hogy újat tudj kezdeni =D
Az éhezők viadala után nekem ezek lettek a kedvenceim: Battle Royale, Tökéletes kémia, Beastly, Mielőtt elmegyek, Rubinvörös, Sötét erők trilógia (úúúúú, egyszerűen zseniális =D), A burok
Remélem, segítettem =)
Hát... nem a legigényesebb, ha nagy irodalmi szemmel nézzük, de ilyen kaliberű:
Matched
Crossed
Reached (ezek mind magyarok, csak a kiadók szartak magyarra fordítani a címet is, ez van, lusták)
Testbérlők
Burok (bár én ezt senkinek nem ajánlom nyugodt szívvel)
Andrea Cremernek vannak jó könyvei (bár én azokat csak a barátnőmtől ismerem, aki nem egy nagy vérfarkas-vagy-alakváltó- vagy mi a faszom-fan, de ez lenyűgözte... szóval elég igényes lehet)
Julianna Baggot: Tiszták (hasonló utópisztikus, mint az Éhezők viadala és a testbérlők, én nagyon élveztem)
Pittacus Lore: A negyedik
Pittacus Lore: Hatok hatalma
Pittacus Lore: Kilencedik titka (ez így a sorozat, és ő... a negyedik van filmben is :P)
Ulysses moore. Engem a harry potter után ez kötött le ;) (főleg a 2)
Akkor még ott van Az álmokon túl című könyv.
Ami még jó az a Lidérc álmok iskolája.
Én már elég sokszor jártam így.
A Darren Shan könyveknél is, természetesen ahogy te is az Éhezők viadala sorozatnál is, a Harry Potternél és még sorolhatnám...
Nos, ha még nem olvastál Darren Shan könyvet, és nem írtózol a véres jelenetektől (ami a démonos kötetekben elég sokszor van), akkor ajánlom neked a démonos (10 kötet), és a vámpíros (12 kötet) könyveit, na és persze a Város trilógiáját is. Még ott van a Lány és a farkas is, ami 1 könyvből áll, és van belőle egy nagyon jó film is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!