Tudtok olyan könyveket, amik hasonlítanak a Szent Johanna Gimire? Vagy Az éhezők viadalára?
szeretnék új könyveket olvasni,amíg nem jön ki az SZJG 8. amiket olvastam és tetszettek: Twilight 1-4, Vampire Diaries 1-5,Éhezők viadala 1-3, Pretty Little Liars 1 és a Szent Johanna Gimi 1-7.
Ilyesmi könyvek kellenének,de leginkább az SZJG-hez hasonlóak. Nem muszáj naplónak lenni. Csak a történet vicces legyen és tinikről szóljon.
Előre is köszi :) <3
neveletlen hercegnő naplóját szerettem 15 évesen, vicces, kedves könyvsorozat.
20L
Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek
Az SzJG-ben is szerepel ez a könyv, ezért gondoltam, hogy én is elolvasom. Nagyon tetszett. Három szóban tudnám jellemezni: vicces, tanulságos, izgalmas.. ja és tinikről szól. :D
A Mielőtt elmegyek tényleg nagyon jó =D de azért készítsd a zsepit...
Szerintem tetszene neked a Rubinvörös is, én imádtam, ahogy Kelley Armstrongtól a Sötét erők trilógiát is =) Esetleg próbáld meg Stephanie Mayertől A burok c. könyvet.
Szia!
Maros Edit : Hűvösvölgyi suli 1. - Ezt a moly.hu-n SzJG koppintásnak is nevezik, de nekem nagyon tetszett!
Kerstin Gier : Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld - A Smaragdzöldet még nem olvastam, de nagyon várom, mivel az első 2 nagyon tetszett.
Rachel Caine : Az üvegház, Az élőhalottak bálja - IMÁDOM! Csak ennyit tudok róla mondani.
Cynthia Hand : Angyalsors, Angyalfény - Egy angyalos trilógia első 2 része. Én imádtam a könyveket, pedig akkor még angyalos könyvet nem is olvastam, csak azt a rengeteg vámpírost (amit most is még persze). Letehetetlen
Ha disztópiát akarsz olvasni, amilyen Az Éhezők Viadala, akkor ezeket ajánlom :
Ally Condie : Rgymáshoz rendelve, Összefonüdva (ebben az évben jelenik meg a 3)
Lauren Oliver : Delírium, Káosz
Amy Kathleen Ryan: Ragyogás
Ezek azok!
Nagyon,nagyon köszönöm a válaszokat!
Megpróbálom őket megszerezni és elolvasni :)
Mindegyiket megtalálom a könyves boltokban? :)
Simone Elkeles-tökéletes kémia--nekem ez a kedvenc könyvem:)
Alex Flinn-A kiss in time--egy csipkerózsika-változat ami napjainkban játszódik:)
Rachel Vincent-lélektolvajok--letehetetlen:)
Mag Cabot: A neveletlen hercegnő naplója
Airhead(nekem nem tetszett,viszont ajánlják)
12L
Utánuk néztem.Ezek nagyon jó könyvek.THX :)
Holnap megis veszem a legjobbakat :DD:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!