Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok olyan könyveket, amik...

Tudtok olyan könyveket, amik hasonlítanak a Szent Johanna Gimire? Vagy Az éhezők viadalára?

Figyelt kérdés

szeretnék új könyveket olvasni,amíg nem jön ki az SZJG 8. amiket olvastam és tetszettek: Twilight 1-4, Vampire Diaries 1-5,Éhezők viadala 1-3, Pretty Little Liars 1 és a Szent Johanna Gimi 1-7.

Ilyesmi könyvek kellenének,de leginkább az SZJG-hez hasonlóak. Nem muszáj naplónak lenni. Csak a történet vicces legyen és tinikről szóljon.

Előre is köszi :) <3

2012. nov. 3. 18:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

neveletlen hercegnő naplóját szerettem 15 évesen, vicces, kedves könyvsorozat.

20L

2012. nov. 3. 18:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek

Az SzJG-ben is szerepel ez a könyv, ezért gondoltam, hogy én is elolvasom. Nagyon tetszett. Három szóban tudnám jellemezni: vicces, tanulságos, izgalmas.. ja és tinikről szól. :D

2012. nov. 3. 19:13
 3/14 anonim ***** válasza:
a Szívzűrök Sorozatot tudom ajánlani, én ezt olvastam amíg az SzJG 7-re vártam ;)
2012. nov. 4. 10:27
 4/14 anonim ***** válasza:

A Mielőtt elmegyek tényleg nagyon jó =D de azért készítsd a zsepit...

Szerintem tetszene neked a Rubinvörös is, én imádtam, ahogy Kelley Armstrongtól a Sötét erők trilógiát is =) Esetleg próbáld meg Stephanie Mayertől A burok c. könyvet.

2012. nov. 4. 10:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Maros Edit : Hűvösvölgyi suli 1. - Ezt a moly.hu-n SzJG koppintásnak is nevezik, de nekem nagyon tetszett!

Kerstin Gier : Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld - A Smaragdzöldet még nem olvastam, de nagyon várom, mivel az első 2 nagyon tetszett.

Rachel Caine : Az üvegház, Az élőhalottak bálja - IMÁDOM! Csak ennyit tudok róla mondani.

Cynthia Hand : Angyalsors, Angyalfény - Egy angyalos trilógia első 2 része. Én imádtam a könyveket, pedig akkor még angyalos könyvet nem is olvastam, csak azt a rengeteg vámpírost (amit most is még persze). Letehetetlen

Ha disztópiát akarsz olvasni, amilyen Az Éhezők Viadala, akkor ezeket ajánlom :

Ally Condie : Rgymáshoz rendelve, Összefonüdva (ebben az évben jelenik meg a 3)

Lauren Oliver : Delírium, Káosz

Amy Kathleen Ryan: Ragyogás

Ezek azok!

2012. nov. 4. 11:37
 6/14 A kérdező kommentje:

Nagyon,nagyon köszönöm a válaszokat!

Megpróbálom őket megszerezni és elolvasni :)

Mindegyiket megtalálom a könyves boltokban? :)

2012. nov. 4. 12:32
 7/14 anonim ***** válasza:

Simone Elkeles-tökéletes kémia--nekem ez a kedvenc könyvem:)

Alex Flinn-A kiss in time--egy csipkerózsika-változat ami napjainkban játszódik:)

Rachel Vincent-lélektolvajok--letehetetlen:)

2012. nov. 4. 15:07
 8/14 anonim ***** válasza:

Mag Cabot: A neveletlen hercegnő naplója

Airhead(nekem nem tetszett,viszont ajánlják)

12L

2012. nov. 4. 18:23
 9/14 A kérdező kommentje:

Utánuk néztem.Ezek nagyon jó könyvek.THX :)

Holnap megis veszem a legjobbakat :DD:)

2012. nov. 4. 18:39
 10/14 anonim ***** válasza:
én ezt a kettőt nagyon szeretem, de a kedvencem a vámpír akadémia. amúgy az éhezők viadalára hasolnít a beavatott-victoria roth
2012. nov. 9. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!