Szent Johanna Gimi! Cortez és Viki?
Figyelt kérdés
Cortez és Viki voltak úgy együtt? Mert punkbarbie ott "aludt" párszor Corteznél. Szerintetek?2012. nov. 3. 15:53
1/6 anonim válasza:
Őőőh..hát nem tudom, mert ha csak azért járt vele Cortez, hogy féltékennyé tegye Renit, akkor nem hiszem, és lehet, hogy nem is aludt ott csak Reni gondolja úgy...
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem volt köztük olyan dolog, elvégre nem is volt ez igazi szerelem. Mármint Cortez részéről.Sztem Vikinek megvolt már az a bizonyos dolog, de nem Cortezzel...
luv Szjg ^.^
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem, mert bár azt mondta, ha nem lenne barátnője, biztosan nem járna senkivel, de persze akkor is szerette Renit :)
4/6 A kérdező kommentje:
Én is igy vagyok vele, hogy szerintem sem történt semmi olyan.. csak a 7.-ben persze az volt, hogy nem pontosan idézem de, h Reni nem hülye és tudja, hogy voltak együtt... ez azt hiszem azután volt, miután Reni azt hitte, hogy Cortez le akar vele feküdni (amikor a nagyszülei elutaztak)..
2012. nov. 4. 19:39
5/6 anonim válasza:
Hátt..Lehet, hogy Viki csak egy "Tegyük féltékennyé Renit" akció része volt. De az is lehet, hogy amikor Corteznek vitte a házit egyszer KETTEN jöttek le a szomájából. Lehetséges...
6/6 A kérdező kommentje:
köszi..
2012. nov. 26. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!