Szent Johanna Gimibe hol van ez a rész?
Figyelt kérdés
Amikor Reni elcsúszik egy tesi órán és elesik , Cortez (talán Arnold?) segít neki felállni vagy valami ilyesmi.Nagyon homályos ez a rész és már pár napja idegesít ,hogy nem tudom melyik kötetben van.Olvastam mind a hetet.2012. nov. 2. 14:45
1/6 anonim válasza:
Úgy rémlik, hogy az 5. részben van, mert esés közben leesik róla a Corteztõl kapott nyaklánc, amit késõbb talán Edina talál meg, vagy valami ilyesmi. Azt meg már nem tudom, hogy ki segít neki, szerintem Cortez vagy Ricsi esetleg, mert Arnold már nincs benne abban a részben.
2/6 anonim válasza:
Vagy arra gondoltál, amit az előző válaszoló írt, vagy talán arra, amikor a 4. részben tesiórán kidobósoztak, Renit kidobták, és felült Arnold mellé a lelátóra, aztán Renit Cortez megdobta labdával. (Mert, ugye, féltékeny volt)
3/6 A kérdező kommentje:
nem ,nem ezekre gondoltam de köszönöm a válaszokat ,már megtaláltam :)
2012. nov. 3. 18:09
4/6 anonim válasza:
2.részben,vagy talán az 1.ben....amikor futottak sulikört,és Reni elcsúszott,Cortez egyből jött,és felsegítette.:) Az olyan ari rész volt.:$
5/6 A kérdező kommentje:
igen igen arra gondoltam ,az első részben van.tényleg ari:)
2012. nov. 6. 06:33
6/6 anonim válasza:
Ez hányadik oldal?
Légyszives írja meg valaki!!!!HELP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!