Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna Gimiben...

Strawberryshake. kérdése:

A Szent Johanna Gimiben Cortez és Reni le fog feküdni egymással?

Figyelt kérdés
szent johanna,szent johanna gimi,szjg,cortez,reni,könyv,olvasás,Szent,Johanna,Gimi,Szent Johanna Gimi

2012. okt. 23. 16:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
65%
Öööööööö.... nem hinném. 12 évesek is olvassák. Szerintem az írónő nem akar ebbe belemenni.
2012. okt. 23. 17:18
 2/29 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem sem! Főleg a 7 rész után, ahol Reni ég egy sort emiatt!
2012. okt. 23. 18:24
 3/29 anonim ***** válasza:
40%
Eddig még nem történt meg. Kár,hogy a amiatt mert a fiatalok is olvassák elég szűken van szó ilyen dolgokról.. Ne értsétek félre,nem perverzségekre gondolok:D
2012. okt. 23. 19:06
 4/29 anonim ***** válasza:
39%
Nem valószínű, hiszen elég tág az olvasóréteg. De egyetértek az előttem szólóval :$ nem lenne rossz, ha a következő rész korhatáros lenne :D
2012. okt. 23. 19:59
 5/29 anonim ***** válasza:
47%
Hát szerintem le fognak, de nem fogja leírni részletesen Laura. (:
2012. okt. 24. 18:41
 6/29 vörös98 ***** válasza:
10%

Ha az írónő úgy dönt, hogy ebbe burkoltan belemegy, akk azt tudnám elképzelni, ahogy anno a Twilight 4. - ben volt - könyv - hogy asszem így volt: És belementünk a tengerbe... Másnap reggel csodálatosan.... sztem ennyi, aztán a kisebbek max nem gondolnak semmi rosszra, mi meg hát...:D

Egyébként eddig még nem láttam ezt a kérdést ennyire nyíltan :D

2012. okt. 24. 19:53
 7/29 anonim válasza:
61%
attól, hogy kicsik is olvassák, még a karaktereknek fel kell nőniük. Nem igazán valószerű, hogy egy másfél éve együtt lévő, 18-19 éves pár még nem csinált semmit. És ez vonatkozik Ricsi-Virág párosra is. Nem kell részletezni, csak ahogyan az előttem szólók is írták, tudjuk, hogy megtörtént
2012. okt. 24. 21:40
 8/29 vörös98 ***** válasza:
38%

Vagy még ide azt tudnám elképzelni így burkoltan hogy:

Ugye új napot "ír" a naplójába, és akk valahogy sztem így nézne ki:

"És megtettük. Annyira szeretem..." :D

Kissé elszállt velem a ló..:')

2012. okt. 24. 21:55
 9/29 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem nagy a valószínűsége,hogy benne lesz, de ha mégis úgy döntene az írónő. Akkor burkoltan lenne mondjuk így: Ma reggel nem otthon ébredtem, hanem egy teljesen más környezetben. Tetszett a körülmény ami akkor fogadott, amikor kinyitottam a szemem.

mivel tág az olvasókör korosztály szempontjából is, ezért max ilyen célzással tudom elképzelni.

2012. okt. 25. 19:15
 10/29 anonim ***** válasza:
90%
Nos, őszinte leszek, nekem mindegy, csak házasodjanak már össze!:D
2012. okt. 26. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!