Strawberryshake. kérdése:
A Szent Johanna Gimiben Cortez és Reni le fog feküdni egymással?
Figyelt kérdés
szent johanna,szent johanna gimi,szjg,cortez,reni,könyv,olvasás,Szent,Johanna,Gimi,Szent Johanna Gimi2012. okt. 23. 16:10
11/29 Bères Lea válasza:
Sztem le fognak mert màr szóba hoztàk de nem lesz részletes leíràsa de az ő kapcsolatuk màr van olyan szinten h ez megtörtènjen!
12/29 anonim válasza:
Laura mondta már, hogy nem lesz korhatáros, so ne is álmodozzatok! Egyébként szerintem még "diszkréten/korhatár nélkül" sem fogja leírni.
13/29 anonim válasza:
Hátt..Remélem..(nem azért) Ha lenne Reni így írná le: "Megtettük. Jó volt. Szeretem...."
15/29 delfin2000 válasza:
Nem hiszem,mert 12 évesek is olvassák,a 8. részben meg szerintem nem valószínű.
16/29 anonim válasza:
szerintem nem fognak,mert Cortez elég okos gyerek és szerintem még nem akarja Renivel :D max ha még is akkor tényleg nem fogják annyira részletezni :D max ennyi: Cortezzel sokkal nagyobb szintre léptünk. vagy : megtörtént az amiről Kingával beszéltünk (7. rész) de ha még is izélnek akkor szerintem a ballagás előtt :D
17/29 anonim válasza:
hát szerinte le fognak , mert már említette a hetes kötetben és 18 és 19 évesen azért ez már normális lenne , ha az írónő egy kicsit is reálisan gondolkozik , attol függetlenül , hogy kissebbek is olvasák. Biztos nem fogja részletezni , hiszen ez nem egy ilyen könyv , de megemlítí , hogy megtörtén.:)
18/29 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok, és olvastam már olyan könyvet ahol AZ történt, szóval szerintem nem omlana össze bennem egy világ, de tuti, hogy nem fognak, mert ez nem egy olyan könyv (szerintem).
19/29 marietta99 válasza:
Szerintem benne lesz,de nagyon visszafogottan,burkolva az egészet.:)
20/29 L... ;) válasza:
Biztos, hogy nem! Vagyis remélem. Ez mégiscsak ifjúsági regény! Laura is említette ustream-on, hogy nem hiszi, hogy ez a mi korosztályunknak való. Meg gondoljatok bele: néhány szülő is elolvassa a regényt. Milyen kellemetlen lenne. Vagy, ha mégis lesz benne, hát :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!