Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki aki jártas a szent...

Valaki aki jártas a szent johanna gimi témába nem tudja mikor jelenik meg a 7. rész?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy a megjelenés/dedikálás augusztus 21-22-23.-án lesz. De egy nem Budapesti könyvesboltba mikortól lehet majd megvásárolni??
2012. júl. 10. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
utána szokott megjelenni pár nappal.
2012. júl. 10. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Elvileg a dedikálás utáni napon már kellene kapni a boltokban, de ez attól függ hogy mikor érkeznek meg a könyvesboltba a könyvek, mert például még régebben egyik ismerősöm Baján csak 3-4 nappal a dedikálás vége után talált a meg a könyvesboltban. Szóval ha Pest környéki vagy, akkor biztos lehet kapni ha nem is másnap, de utána már biztosan:)

..legalábbis eddig így volt, csak ha lenne valami változás, azért írtam ide, de én így tudom.

2012. júl. 11. 08:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, hogy csak augusztus 27.-étől lehet majd kapni a boltokban...
2012. júl. 11. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, augusztus 27-én állítólag már meg lehet vásárolni.
2012. júl. 17. 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Fenn van a facebookon a könyv hivatalos oldalán :) (igen, 27)

Mondjuk én ezt nem várom annyira, mint az eddigi részeket... Mert csupa rossz dolog fog történni. Egy pár szakít, egy ember tolószékbe kényszerül, Reninek nehéz döntéseket kell meghoznia... Nem lesz túl boldog könyv... :(

2012. júl. 27. 15:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt tudtam hogy egy pár szétmegy meg nehéz döntés.. drhogy valaki tolószékbe kerül..:OOO ezt honnan tudod? ki mondta?? ez szörnyű..
2012. aug. 9. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Igaziból ezt egy blogon olvastam, de rákerestem, és semmi hivatalos infó nem volt erről magától az íróktól, csak a rajongóktól, úgyhogy nem tudom... Lehet, h ez nem igaz, de lehet, h igen...:SSS
2012. aug. 9. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:

A 7.könyvről elterjedt rémhírekre Laura most kivételesen reagál (megcáfolta a tolószékes dolgot..), itt (a lap alja körül, a Korn beszámoló alatt:)):

[link]

2012. aug. 10. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!